Βωβός: "Κλείνει" τις πρώτες συμφωνίες μίσθωσης στο mall Βοτανικού
Πέμπτη, 09-Οκτ-2008 09:12
Του Φάνη Γαβρινιώτη
"Πέφτουν" το προσεχές διάστημα οι πρώτες υπογραφές για τη μίσθωση χώρων στο εμπορικό κέντρο που αναγείρει στην περιοχή του Βοτανικού η εταιρεία Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική, η οποία επιδιώκει μέχρι το Μάρτιο του 2009 να έχει εξασφαλίσει συμφωνίες για το μεγαλύτερο μέρος από τα 70.000 τ.μ. της εκμεταλλεύσιμης επιφάνειας του συγκροτήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πρώτες συμφωνίες –οι οποίες μάλιστα είναι πιθανόν να υπογραφούν περί τα τέλη Οκτωβρίου– θα αφορούν καταστήματα – άγκυρες (anchor tenants), η παρουσία των οποίων (κυρίως λόγω του μεγέθους των χώρων που θα χρειαστούν) θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την εσωτερική διαμόρφωση του νέου mall. Έτσι, αμέσως μετά τη σύναψη των δύο αυτών συμφωνιών, η εισηγμένη θα μπορέσει να παρουσιάσει τα τελικά σχέδια των εσωτερικών χώρων του εμπορικού κέντρου, κάτι που αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα.
Σχετικά με τους δύο anchor tenants, πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για την εταιρεία πολυκινηματογράφων Village Roadshow Greece και μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών, οι οποίοι θα μισθώσουν ένα σημαντικό μέρος των χώρων του συγκροτήματος στο Βοτανικό.
Επισημαίνεται πως οι χώροι του mall σχεδιάζεται να παραδοθούν στους μισθωτές τον Σεπτέμβριο του 2009 προκειμένου αυτοί να δημιουργήσουν τα καταστήματά τους, έτσι ώστε το εμπορικό κέντρο να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.