Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Ιαν-2021 09:25

  Τα σχέδια της Redex για το 2021

  Τα σχέδια της Redex για το 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Πέννυς Κούτρα

  Νέα ιδιωτικά έργα διεκδικεί η Redex, εταιρεία του ομίλου Κοπελούζου, η οποία μέσα στην περασμένη χρονιά ολοκλήρωσε συμβάσεις αλλά και σύναψε νέες συμφωνίες ανακατασκευής, συντήρησης και ανέγερσης κτιρίων.

  Σε ό,τι αφορά το 2020, η εταιρεία σύμφωνα με τον απολογισμό της ολοκλήρωσε την κατασκευή συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών στην περιοχή του Μετς αλλά και την επέκταση και ανακατασκευή του νέου κτιριακού συγκροτήματος του βρετανικού σχολείου St. Catherine’s στη Λυκόβρυση. Επίσης, ολοκληρώνει εργασίες διαρρυθμίσεων χώρων αποθήκευσης, γραφείων και προσθήκη κατ’ επέκταση χώρου φορτoεκφόρτωσης (finger) στον χώρο Cargo Terminal του "Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης" (Δ.Α.Θ.). Παράλληλα, η εταιρεία ολοκλήρωσε εργασίες προσθήκης κατ’ επέκταση βιομηχανικού κτιρίου σε υφιστάμενη βιομηχανική εγκατάσταση της Knauf στην περιοχή Ν. Μαγνησίας του Νομού Θεσσαλονίκης.

  Το δ’ τρίμηνο του 2020, η εταιρεία ανέλαβε επίσης την  κατασκευή του Golf Club της εταιρείας Πανόραμα στην Πύλο, ενώ για το 2021 έχει ήδη σε εξέλιξη έργα όπως την επέκταση των ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων της ΒΙΟΚΥΤ Συσκευασίες ΑΕΒΕ (μέλος της Dunapack Packaging), την κατασκευή του υπερπολυτελούς θερέτρου One & Only Kea Island, την κατασκευή συγκροτημάτων πολυτελών κατοικιών στη Μύκονο, τα έργα ριζικής ανακαίνισης της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και τη ριζική ανακατασκευή του κτιρίου γραφείων της πολυεθνικής φαρμακευτικής ROCHE στο Μαρούσι. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το υφιστάμενο ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων της εταιρείας αγγίζει τα 90 εκατ.ευρώ, ενώ μέσα στη νέα χρονιά διεκδικεί νέα έργα. 

  Στο πλαίσιο αυτό, ήδη έχει αναπτύξει συνεργασία με την Παπαστράτος σε ό,τι αφορά εργασίες στο εργοστάσιο του Ασπροπύργου, ενώ παράλληλα διεκδικεί την κατασκευή ξενοδοχείων στην Αθήνα, αλλά και την ανακατασκευή υφιστάμενου κτιρίου κατοικιών στο κέντρο της Αθήνας. Η εταιρεία δε διαθέτει σύμβαση με την Fraport για τη συντήρηση των υποδομών των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

  Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα οικονομικά στοιχεία, το 2019 ο κύκλος εργασιών της Redex παρουσίασε αύξηση κατά 75%, διαμορφούμενος στα 53 εκατ.ευρώ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ