Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 04-Νοε-2020 09:02

  Γραφεία στο κέντρο αναζητά η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

  Γραφεία στο κέντρο αναζητά η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Γραφειακούς χώρους στο κέντρο της Αθήνας με εννεατή διάρκεια μίσθωσης με δικαίωμα παράτασης ακόμη εννέα χρόνων αναζητά η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ), η οποία έχει προχωρήσει στην προκήρυξη διαγωνισμού για την επιλογή εταιρείας ή ιδιώτη που διαθέτει τα κατάλληλα ακίνητα.  Η Αναπτυξιακή Τράπεζα αναζητά:

  - κτήριο γραφείων ή τμήμα κτηρίου γραφείων που διαθέτει εμβαδόν 2.900 τ.μ. και θα στεγάσει το σύνολο των λειτουργιών της ΕΑΤ,

  - δύο ακίνητα  που διαθέτουν συνολικά 2.900 τ.μ.  που θα φιλοξενήσουν το σύνολο των λειτουργιών της ΕΑΤ επιμερίζοντάς τες σε λειτουργίες κορμού και συμπληρωματικές λειτουργίες, και

  - ένα ακίνητο επιφάνειας 1.700 τ.μ.  που θα στεγάσει τις λειτουργίες κορμού της ΕΑΤ.

  Οι λοιπές λειτουργίες της ΕΑΤ θα παραμείνουν στο υφιστάμενο κτήριο του οργανισμού επί της οδού Ξενίας 24 Αθήνα.

  Τα ακίνητα θα πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση όχι μεγαλύτερα από ένα χιλιόμετρο από την υφιστάμενη έδρα της ΕΑΤ συμπληρωματικά ως προς το κτίριο που λειτουργεί σήμερα η ΕΑΤ (επί της οδού Ξενίας 24, Αθήνα) δεν θα πρέπει να απέχει από αυτό απόσταση μεγαλύτερη του 1 χλμ.

  Του διαγωνισμού, που προγραμματίζεται να λάβει χώρα στις 16 Νοεμβρίου, θα πρέπει να προηγηθεί η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η κατάθεση οικονομικής προσφοράς από τους υποψήφιους. Η τράπεζα δηλαδή, δεν θέτει ανώτατο ύψος μηνιαίου ενοικίου, όπως είθισται να συμβαίνει σε ανάλογους διαγωνισμούς μίσθωσης.

  Δημ. Δελ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ