Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Μαϊ-2019 15:01

  Ελληνοϊσραηλινή συνεργασία στον χώρο του real estate

  Ελληνοϊσραηλινή συνεργασία στον χώρο του real estate
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τις δυνάμεις της με τη μεγαλύτερη δικηγορική εταιρεία του Ισραήλ FIRON & Co ενώνει η δικηγορική εταιρεία Machas & Partners, δημιουργώντας εξειδικευμένο joint venture για υποστήριξη ξένων επενδυτών στο ελληνικό Real Estate.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση το joint venture αποτυπώνει τις σημαντικές ευκαιρίες που κρύβει η ελληνική αγορά ακινήτων και το διεθνές ενδιαφέρον που το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί σημαντικά. 

  Ο Managing Partner της Machas & Partners, Νίκος Κουλοχέρης, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη αυτή που αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακράς συνεργασίας με μια δικηγορική εταιρεία παγκοσμίου βεληνεκούς σαν τη FIRON & Co. Είμαι βέβαιος ότι το joint venture που δημιουργήσαμε θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών μας και θα βοηθήσει ουσιαστικά στην αύξηση της κινητικότητας που παρατηρείται τελευταία στην ελληνική αγορά ακινήτου", ενώ η υπεύθυνη partner Αγγελική Νεστορίδου προσέθεσε: "Η συνεργασία με τη FIRON ανοίγει έναν ακόμη διεθνή  δίαυλο για την ελληνική αγορά ακινήτων, βασισμένο σε άρτια τεχνική γνώση και δοκιμασμένη πρόσβαση στο διεθνές επενδυτικό κοινό". 

  Ο Managing Partner της FIRON & Co, Svi Firon, δήλωσε σχετικά: "Η συνεργασία μας με την Machas & Partners αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην στρατηγική επιλογή μας να παρέχουμε την καλύτερη ποιοτικά υπηρεσία στους πελάτες μας, έχοντας τοπική παρουσία και συνεργασία με την καλύτερη δυνατή ομάδα. Το πελατολόγιο και η εξειδικευμένη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την διεθνή νοοτροπία και άριστη γνώση της ελληνικής αγοράς που διαθέτει η Machas & Partners, εξασφαλίζουν εχέγγυα επιτυχίας στο νέο σχήμα".

  Η Machas & Partners ιδρύθηκε από τον Πέτρο Μαχά το 2011 και σήμερα είναι μια από τις πιο σύγχρονες και αναπτυσσόμενες εταιρείες παροχής νομικών συμβούλων στην Ελλάδα, με διεθνές πελατολόγιο και σημαντική παρουσία και έξω από τα ελληνικά σύνορα. Η FIRON & Co αποτελεί το σημαντικότερο όνομα στην αγορά νομικών υπηρεσιών του Ισραήλ και με 260 δικηγόρους και παρουσία πέρα από το Ισραήλ, στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία, εκπροσωπεί μερικούς από τους σημαντικότερους επενδυτές στον τομέα των ακινήτων.

  Στα τέλη Ιουνίου έχει προγραμματιστεί παρουσίαση του joint venture σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η FIRON & Co στο Τελ Αβίβ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων