Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 06-Ιουλ-2020 21:40

  ISOMAT: 40 χρόνια με καινοτομία και υπευθυνότητα

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης θα διαπνέουν πάντα την εταιρεία, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων της, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. 

  Ο κος Τζιρίτης, Πρόεδρος του Ομίλου ISOMAT, στην παραλαβή του βραβείου "Έρευνας και Καινοτομίας" στην 4η τελετή των βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Growth Awards 2020.  


  Η ISOMAT είναι μια ελληνική παραγωγική εταιρεία δομικών χημικών και κονιαμάτων με πολυεθνικό χαρακτήρα. Για 40 χρόνια γράφει μια ιστορία ποιότητας, αξιοπιστίας, τεχνογνωσίας και αδιάκοπης επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με 3 μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα, Ρουμανία και Σερβία, 7 θυγατρικές εταιρείες σε Γερμανία, Ρουμανία, Σερβία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία και εξαγωγικές πωλήσεις σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως. 

  Αναφερόμενος στη σημαντικότητα που έχει η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για την εταιρεία, ο πρόεδρος του Ομίλου ISOMAT, κ. Στέφανος Τζιρίτης, δηλώνει τα εξής: "Για την ISOMAT η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη συνιστά κίνητρο για συνεχή αυτοβελτίωση, καθώς μέσα από την ενδυνάμωση της αποδοτικότητάς της μπορεί να υλοποιήσει το όραμά της για βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο των δικών της ανθρώπων όσο και της ευρύτερης κοινωνίας.  Οι αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης και της επιχειρηματικής υπευθυνότητας θα διαπνέουν πάντα την εταιρεία, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων της και του περιβάλλοντος".

  Για την ISOMAT οι άνθρωποί της αποτελούν το σημαντικότερό της κεφάλαιο, στο οποίο επενδύει συνεχώς και χάρη στο οποίο εξελίσσεται. Πρωταρχικό μέλημα συνιστά η διατήρηση ενός άριστα καταρτισμένου προσωπικού, η διασφάλιση ασφαλών και υγιεινών συνθηκών εργασίας  και η συνεχής επιμόρφωσή τους μέσα από τεχνικά ή εκπαιδευτικά σεμινάρια. Η εταιρεία στηρίζει την τοπική κοινωνία μέσω της πρόσληψης εργαζομένων, της επισκευής και της συντήρησης σχολικών κτιρίων και της ανάπλασης δημοσίων χώρων. Επιπλέον, χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, κατανοώντας τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους και παρέχοντάς τους ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες. 

  Όσον αφορά το περιβάλλον, η ISOMAT στοχεύει στην προστασία του και στην αειφόρο ανάπτυξη. Εφαρμόζει σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001, για τον περιορισμό της κατανάλωσης των διαθέσιμων φυσικών πόρων, τη μείωση της επιβάρυνσης της ατμόσφαιρας, αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας κατά την παραγωγή των προϊόντων της. Η ανακύκλωση των απορριμμάτων αποτελεί ακόμα μία προτεραιότητα, η οποία προωθείται μέσα από το σύνολο της εταιρικής πολιτικής.

  Η συνεισφορά της ISOMAT επεκτείνεται και στον χώρο της ακαδημαϊκής έρευνας, με συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα πανεπιστημιακών φορέων, σε συνέδρια, ημερίδες φοιτητικούς διαγωνισμούς, ενώ, στο πλαίσιο ενίσχυσης της επαγγελματικής εκπαίδευσης, υποδέχεται στις εγκαταστάσεις της φοιτητές πανεπιστημίων και επαγγελματικών σχολών.

  Δωρεά 10 σύγχρονων ηλεκτρικών κλινών ΜΕΘ και 2 υπερσύγχρονων φορείων επειγόντων περιστατικών στο ΑΧΕΠΑ

  Ανταποκρινόμενη στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία COVID-19, η ISOMAT προχώρησε στη δωρεά 10 σύγχρονων ηλεκτρικών νοσοκομειακών κλινών ΜΕΘ και 2 υπερσύγχρονων ακτινοδιαπερατών φορείων επειγόντων περιστατικών, με σκοπό την άμεση στήριξη των αναγκών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ στη μάχη που δίνει για την αντιμετώπιση της επιδημίας COVID-19.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ