Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 06-Ιουλ-2020 21:35

  efood: Μαζί προσφέρουµε περισσότερα!

  efood: Μαζί προσφέρουµε περισσότερα!
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ενώνοντας τις δυνάµεις µας µοιράζουµε γεύµατα σε όποιον το έχει ανάγκη. #LoveDelivered

  Τα τελευταία χρόνια το efood σχεδιάζει σταθερά και υλοποιεί ένα διευρυµένο πρόγραµµα κοινωνικών δράσεων, στηρίζοντας µε συνέπεια όλους όσοι το έχουν ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο γεννήθηκε το Love Delivered και εκφράζει έµπρακτα τον βασικό µας στόχο να δίνουµε πίσω και να προσφέρουµε στην κοινωνία.

  Είµαστε αφοσιωµένοι σε κάθε ευκαιρία κοινωνικής δράσης που µας παρουσιάζεται. Ανταποκρινόµαστε σε αιτήµατα για δωρεές προϊόντων, έχουµε ενθουσιώδεις εθελοντές µεταξύ των εργαζοµένων µας και συνεργαζόµαστε στενά µε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ΜΚΟ, µεταξύ αυτών τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις, το Fabric Republic για το σύστηµα διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισµού, τον παιδικό σταθµό "Οι Φίλοι του Παιδιού" για την κάλυψη εξόδων σε καθαριστικά και είδη υγιεινής και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, προσφέροντας εξοπλισµό εικονικής πραγµατικότητας για την ψυχαγωγία ηλικιωµένων µε κάποια µορφή άνοιας. Παράλληλα, σταθήκαµε πλάι στις τοπικές κοινωνίες συνεισφέροντας µε γεύµατα και ηλεκτρικό εξοπλισµό στις πληγείσες από πυρκαγιές περιοχές της Εύβοιας, της Κινέτας, καθώς και στο Μάτι Αττικής.

  Τον Σεπτέµβριο του 2019 ήρθε το επόµενο βήµα: εντάξαµε τη δυνατότητα δωρεάς από τον χρήστη στο τέλος της παραγγελίας του από το efood. Με αυτόν τον απλό τρόπο, καλέσαµε τους χρήστες µας να συµµετάσχουν στο πρόγραµµα σίτισης "Προσφέρω Γεύµατα", προκειµένου να αγοραστούν τρόφιµα και να µοιραστούν µέσω του "Μαζί Για το Παιδί" σε ιδρύµατα για τη στήριξη οικογενειών σε όλη την Ελλάδα. Η ανταπόκριση από τον Σεπτέµβριο µέχρι και τον Μάρτιο του 2020 ήταν εντυπωσιακή, αφού µε τη συµβολή όλων συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 25.410 γεύµατα, µοιράζοντας 248 χαµόγελα σε άπορες οικογένειες µε παιδιά σε όλη την Ελλάδα. 

  Φυσικά, το "love delivery" δεν σταµάτησε εκεί. Από τις πρώτες µέρες που η COVID-19 εµφανίστηκε στη χώρα µας, ανταποκριθήκαµε προσφέροντας 250.000 ευρώ, ενώ παράλληλα καλέσαµε τους χρήστες µας να κάνουν τη δική τους δωρεά µέσω των παραγγελιών τους. Μαζί καταφέραµε να συγκεντρώσουµε 330.000 ευρώ, προσφέροντας 33 monitors για την ενίσχυση ΜΕΘ δηµοσίων νοσοκοµείων αναφοράς, 300 tablets για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά και περισσότερα από 25.000 γεύµατα σε ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραµµή.

  Σήµερα ενώνουµε ξανά τις δυνάµεις µας µε το "Μαζί για το Παιδί" και µε τη συνεισφορά των χρηστών προσφέρουµε ακόµα περισσότερα γεύµατα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Κάθε δωρεά από εσένα είναι βοήθεια για όλους!

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ