Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 06-Ιουλ-2020 22:30

  ELPEDISON: Δίπλα στην ελληνική κοινωνία µε όλη µας την ενέργεια

  ELPEDISON: Δίπλα στην ελληνική κοινωνία µε όλη µας την ενέργεια
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σταθερή δέσµευση απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, µε την αναγνώριση του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης και το Βραβείο CRI Silver

  Η ELPEDISON, αποτελώντας τον πρώτο ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και τον µεγαλύτερο εναλλακτικό προµηθευτή ρεύµατος σε αριθµό πελατών, διασφαλίζει µια διαδικασία ηλεκτροπαραγωγής απόλυτα φιλικής προς το περιβάλλον, µε τις δύο ιδιόκτητες µονάδες της στη Θίσβη Βοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη, που λειτουργούν αποκλειστικά µε καύσιµο φυσικό αέριο.

  Παρέχοντας και σχεδιάζοντας νέες καινοτόµες υπηρεσίες, η ELPEDISON βοηθά τους 200.000 και πλέον πελάτες της να βελτιστοποιήσουν την ενεργειακή τους κατανάλωση και, εποµένως, να µειώσουν σηµαντικά το ενεργειακό και περιβαλλοντικό τους αποτύπωµα.

  Βασικός στόχος της εταιρείας είναι, µέσω της δραστηριότητάς της, να προσθέτει καθηµερινά και µε συνέπεια αξία στην ελληνική κοινωνία, συµβάλλοντας µε τον καλύτερο τρόπο στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται, αλλά και ευρύτερα της χώρας.

  Στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η ELPEDISON δεσµεύεται για τη συνεχή υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών οµάδων, µε διαφορετικές δράσεις και συνέργειες µε τοπικές κοινότητες, φορείς, ιδρύµατα και ΜΚΟ, ενώ παράλληλα επιδιώκει την εκπαίδευση µικρών και µεγάλων σχετικά µε την αξία της εξοικονόµησης ενέργειας και της βιώσιµης ανάπτυξης.

  Στην ELPEDISON στηρίζουµε έµπρακτα τους πελάτες µας και την ελληνική κοινωνία και στις δύσκολες στιγµές

  Κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης της πανδηµίας, η ELPEDISON ανακοίνωσε πρώτη από όλους τους προµηθευτές ρεύµατος, µέσω πανελλαδικής τηλεοπτικής καµπάνιας, έκπτωση 5% στην τιµή ρεύµατος για όλα τα νοικοκυριά-πελάτες της, ως ένα µέτρο υποστήριξης των καταναλωτών και των οικογενειών τους.

  Παράλληλα, η εταιρεία κινητοποιήθηκε άµεσα, µε στόχο να καλύψει κάποιες από τις βασικές ανάγκες νοσοκοµείων της Αττικής και της Θεσσαλονίκης που βρίσκονται στην πρώτη γραµµή αντιµετώπισης του κορονοϊού. Στάθηκε, λοιπόν, έµπρακτα δίπλα στο Εθνικό Σύστηµα Υγείας, προχωρώντας στην παροχή τεχνολογικού εξοπλισµού και αναλώσιµου υλικού, ακολουθώντας τις προβλεπόµενες διαδικασίες.

  Την ίδια στιγµή, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, η εταιρεία στήριξε τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, επικεντρώνοντας τις πρωτοβουλίες της στις ευπαθείς οµάδες, µε διάφορες παροχές και ενισχύσεις.

  Τέλος, σε συνεργασία µε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευµάτων, η ELPEDISON δώρισε 100 tablets τελευταίας τεχνολογίας σε Δηµοτικά Σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζοντας έτσι την πρωτοβουλία του υπουργείου για την ενίσχυση της εκπαίδευσης εξ αποστάσεως.

  Βραβείο CRI Silver: Αξία που αναγνωρίζεται

  Επιστέγασµα των προσπαθειών και της αξίας που προσθέτει καθηµερινά η Εταιρεία αποτελεί η αναγνώριση των πρακτικών της σε σχέση µε τη Βιώσιµη Ανάπτυξη, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την ουσιαστική συνεισφορά της στην Κοινωνία και το Περιβάλλον.

  Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης επιβράβευσε µε το βραβείο CRI Silver τη συνέπεια µε την οποία η ELPEDISON επενδύει στους δύο βασικούς στρατηγικούς πυλώνες της για την ΕΚΕ, την Κοινωνία και το Περιβάλλον, στο πλαίσιο του CR Index 2019-2020.

  Παράλληλα, η Εταιρεία απέσπασε Έπαινο για την κατηγορία Περιβάλλον, επιβεβαιώνοντας τις συνεχείς επενδύσεις της για την υιοθέτηση των πλέον περιβαλλοντικά βιώσιµων πρακτικών, την παροχή καινοτόµων υπηρεσιών και προϊόντων και τη σταθερή µείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώµατος της Εταιρείας και των πελατών της.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ