Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 06-Ιουλ-2020 23:05

  Βασικός άξονας της στρατηγικής µας η υπεύθυνη επιχειρηµατικότητα

  Βασικός άξονας της στρατηγικής µας η υπεύθυνη επιχειρηµατικότητα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Γιώργου Τσαπρούνη

  Η κοινωνικοοικονοµική κρίση των τελευταίων δεκαετιών και οι απροσδόκητες συνθήκες που διαµόρφωσε η πανδηµία COVID-19 τους τελευταίους µήνες κατέδειξαν µε τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τον κοµβικό ρόλο που διαδραµατίζει η επιχειρηµατικότητα για τη βιωσιµότητα της ελληνικής κοινωνίας.

  Στην εποχή όπου οι διαθέσιµοι πόροι περιορίζονται, ενώ παράλληλα οι ανάγκες των συνανθρώπων µας και της ευρύτερης κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούµαστε αυξάνονται, η Εταιρική Υπευθυνότητα είναι πλέον µονόδροµος.

  Για όλους µας στη WIND Ελλάς, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η Εταιρική Υπευθυνότητα δεν αποτελούσε µια απλή επιλογή ή νοµική υποχρέωση, αλλά περισσότερο µια προτεραιότητα ενταγµένη στην ευρύτερη στρατηγική µας. Με γνώµονα τη σηµασία και την επίδραση που έχει η επιχειρηµατική µας δραστηριότητα, ενσωµατώνουµε στην καθηµερινότητά µας µια διευρυµένη στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας, η οποία αφορά τόσο τους ανθρώπους µας όσο και το ευρύτερο κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.

  Προς αυτή την κατεύθυνση:

  * Προσφέρουµε υπεύθυνα προϊόντα και υπηρεσίες, µε σκοπό να καλύψουµε σε όλη την ελληνική επικράτεια σηµαντικές κοινωνικές ανάγκες, όπως η ανθρώπινη ανάγκη για επικοινωνία.

  * Επιδιώκουµε τη συστηµατική µείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώµατος που προκύπτει από την επιχειρηµατική µας δραστηριότητα, µε έµφαση στη µείωση της κατανάλωσης ενέργειας, στην ανάπτυξη των δικτυακών υποδοµών µας µε τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, στην ανακύκλωση υλικών, στην περιβαλλοντική συµµόρφωση και στην προώθηση της ενηµέρωσης για την προστασία του περιβάλλοντος.

  * Εφαρµόζουµε τις αρχές της επιχειρηµατικής ηθικής, των ίσων ευκαιριών και της προσωπικής ανάπτυξης. Δηµιουργούµε νέες θέσεις εργασίας και ενθαρρύνουµε την ανάπτυξη των εργαζοµένων µας µέσα από συνεχή εκπαίδευση. Διαµορφώνουµε µια κουλτούρα ανάπτυξης και απόδοσης που χαρακτηρίζεται από ενθουσιασµό, δέσµευση και ενδυνάµωση.

  * Υποστηρίζουµε οργανισµούς και φορείς που µέσα από το έργο τους συµβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στηρίζουν τους ανθρώπους και, κυρίως, τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

  Η πολυετής συµµετοχή µας στη διαδικασία αξιολόγησης του Εθνικού Δείκτη CR Index ήταν ένα εξαιρετικό εργαλείο συνεχούς βελτίωσης και η φετινή διάκριση στο ανώτερο επίπεδο αξιολόγησης (Diamond) αντανακλά την ευθύνη µε την οποία προσεγγίζουµε τη βιώσιµη ανάπτυξη, τις επιχειρηµατικές µας αξίες και την κουλτούρα που έχουµε δηµιουργήσει εσωτερικά στον οργανισµό.

  Επιδιώκουµε την Αριστεία σε όλα τα επίπεδα. Με διαφάνεια, αξιοκρατία και αποτελεσµατικότητα. Προάγουµε την Αριστεία ως πρότυπο επιχειρηµατικής και κοινωνικής συµπεριφοράς στη χώρα µας.

  * Ο κ. Γιώργος Τσαπρούνης είναι Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Ελλάς

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ