Συνεχης ενημερωση

  Στην υπογραφή της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας - Γαλλίας, παρουσία του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, προχώρησαν οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας των δύο χωρών, κ.κ. Ν. Δένδιας - Ν. Παναγιωτόπουλος και Ζ.Υ. Λεντριάν - Φλ. Παρλί αντίστοιχα. Η συμφωνία Μητσοτάκη - Μακρόν προβλέπει μεταξύ άλλων την άμεση στρατιωτική συνδρομή της Γαλλίας προς την Ελλάδα και αντιστρόφως, σε περίπτωση που υπάρξει επίθεση από τρίτη χώρα, ακόμη και αν αυτή η χώρα είναι μέσα στο πλαίσιο των συμμαχιών τους (όπως π.χ. η Τουρκία που είναι μέλος του ΝΑΤΟ). Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η συμφωνία για τις φρεγάτες είναι ύψους 3 δισ. ευρώ.

  ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕΕκκλησία και Κοινωνία

  Αρθρο του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύµου Β'

  Η σωτηρία µας δεν έχει µόνο κάθετη αναφορά προς τον Θεό, αλλά και οριζόντια προς τον συνάνθρωπο µας.

  Top News

  Διαβάστε Ακόμα

  H πανδημία λειτούργησε ως επιταχυντής αλλαγών στις σχέσεις των οργανισμών και σε όλο το φάσμα της λειτουργίας τους τονίζει ο Αντώνης Τσιμπούκης, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας της Cisco.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Η Agata Jakoncic, CEO της MSD για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και Πρόεδρος της PIF μοιράζεται τις απόψεις της για τo τι πρέπει να κάνει ένας CEO.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ REALTIME

  Γιατί τα κεφάλαια στρέφονται σε επενδύσεις ESG

  Η Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη Πρόεδρος της APSON CSR επισημαίνει ότι τα τελευταία χρόνια, οι επενδυτές στρέφονται σε εταιρίες οι οποίες διατηρούν υψηλούς δείκτες ESG.

  Τι πρέπει να κάνετε αν έχει κολλήσει η ένταξή σας στον εξωδικαστικό μηχανισμό

  Η δικηγόρος Ανδριάνα Ζαχαρίου αναλύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί οφειλέτες, στην προσπάθειά τους να ενταχθούν στην προπτωχευτική διαδικασία, η οποία από ό,τι φαίνεται, δεν υποχρεώνει τους πιστωτές στο να παρέχουν το σύνολο των διευκολύνσεων του νόμου.

  Εξαγορές - συγχωνεύσεις επιχειρήσεων φέρνει η επόμενη ημέρα της πανδημίας

  Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τόνισε ότι αρκετές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις θα αναγκαστούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να θωρακιστούν οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας απέναντι στις επιπτώσεις που αφήνει πίσω της η πανδημία.

  Γιατί τα κεφάλαια στρέφονται σε επενδύσεις ESG

  Γιατί τα κεφάλαια στρέφονται σε επενδύσεις ESG

  Τι πρέπει να κάνετε αν έχει κολλήσει η ένταξή σας στον εξωδικαστικό μηχανισμό

  Τι πρέπει να κάνετε αν έχει κολλήσει η ένταξή σας στον...

  Εξαγορές - συγχωνεύσεις επιχειρήσεων φέρνει η επόμενη ημέρα της πανδημίας

  Εξαγορές - συγχωνεύσεις επιχειρήσεων φέρνει η επόμενη ημέρα ...

  SPREADS

  ΧΩΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗ % Spread vs BUND
  ΕΛΛΑΔΑ 0,81 +1,01
  ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 0,33 +0,53
  ΙΣΠΑΝΙΑ 0,44 +0,63
  ΙΤΑΛΙΑ 0,84 +1,03