Πέμπτη, 04-Οκτ-2018 17:36

ΕΧΑΕ: Δελτίο Τύπου Επιτροπής Εταιρικών Πράξεων - Χρηματιστήριο Αθηνών

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

•    Εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.000.000 τεμαχίων του Εντόκου Γραμματίου του Ελληνικού Δημοσίου, ετήσιας διάρκειας, σταθερού επιτοκίου 1,09%, ISIN GR0004113396, εκδόσεως 14.09.2018 και ονομαστικής αξίας εκάστου €1.000.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

•    Παύση διαπραγμάτευσης των 16.383.428 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας "ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΕΙΑ" (ISIN:GRS344061007), προκειμένου να αντικατασταθούν από 1.638.344 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές, λόγω συνένωσης των παλαιών μετοχών (reverse split), με ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής σε €3,00. Ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων (record date) για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018. Κατόπιν επακόλουθης μείωσης της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας από €3,00 σε €0,30, η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των 1.638.344 νέων μετοχών της, με τελική ονομαστική αξία εκάστης €0,30 είναι η Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018.

•    Προσθήκη αλλοδαπής επωνυμίας "PANAGIOTIS G. NIKAS SOCIETE ANONYME INDUSTRIAL AND COMMERCIAL COMPANY" με διακριτικό  τίτλο "P.G. NIKAS S.A." στην εταιρία "Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε." (ISIN:GRS111003018).

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

•    Έναρξη διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας "ΕΛΒΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" (ISIN:GRS240003012) με νέα ονομαστική αξία εκάστης €0,46 και αποκοπή του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ποσού €0,25 ανά μετοχή, κατόπιν της  μείωσης της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας. Ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων (record date) για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018.

Διαβάστε ακόμα για: