Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 10-Σεπ-2018 16:18

  Alpha Trust Ανδρομέδα: Ορισμός μελών Επιτροπής Ελέγχου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Εταιρία ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ., ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, που συνήλθε την 10η Σεπτεμβρίου 2018, όρισε Επιτροπή Ελέγχου που αποτελείται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ως εκ τούτου, θα αποτελεί επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και είναι τριμελής αποτελούμενη από τρία μη εκτελεστικά μέλη εκ των οποίων δύο είναι και ανεξάρτητα μέλη του Δ.Σ., ως εξής:
   

  Νικόλαος Κυριαζής, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
  Alexander Zagoreos μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και
  Anastasios Adam, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

  Τα ανωτέρω μέλη έχουν επαρκή γνώση στον τομέα που δραστηριοποιείται η Εταιρία, ήτοι στις επενδύσεις χαρτοφυλακίου και εν γένει πληρούν τις προϋποθέσεις της παρ. 1 του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017 και ειδικώς τα δύο εξ αυτών που είναι ανεξάρτητα πληρούν και τις προϋποθέσεις του Ν. 3016/2002 περί ανεξαρτησίας.

  Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου ορίστηκε ο κ. Νικόλαος Κυριαζής ο οποίος διαθέτει επαρκή γνώση σε θέματα λογιστικής και ελεγκτικής.

  Η ως άνω εκλεγείσα Επιτροπή Ελέγχου, θα έχει θητεία έως την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας που θα συγκληθεί εντός του έτους 2021.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων