Παρασκευή, 29-Ιουν-2018 11:48

Ίλυδα: Συγκρότηση νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα

Συγκρότηση νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΙΛΥΔΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" και τον διακριτικό τίτλο "ΙΛΥΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε." (εφεξής καλουμένη ως "Εταιρεία"), γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις παραγράφους 4.1.3.1 και 4.1.3.5 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα, σε συνδυασμό με το άρθρο 10 του με αριθμό 596/2014 Κανονισμού (ΕΕ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ότι το εκλεγέν από την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία έλαβε χώρα την 28.06.2018, νέο πενταμελές (5μελές) Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας με πενταετή θητεία, η οποία θα λήξει την 28η Ιουνίου 2023, παρατεινόμενη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1) Βασίλειος Ανυφαντάκης του Αποστόλου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος).

2) Γεώργιος Τσιατούρας του Βασιλείου, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (μη εκτελεστικό μέλος).

3) Φίλιππος Κούτσικος του Αδαμαντίου, Σύμβουλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

4) Απόστολος Παπαδάκης του Γερασίμου Σύμβουλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος) και

5) Αθανάσιος Αναστασιάδης του Αθανασίου, Σύμβουλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

Όλα τα ως άνω μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν την ελληνική υπηκοότητα.

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2018

Για την "ΙΛΥΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε."