Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 11-Ιουν-2018 16:50

  Ελλάκτωρ: Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας (ορθή επανάληψη)

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Διενεργείται ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ των από 7/6/2018 δημοσιευθεισών ανακοινώσεων των Α. Καλλιτσάντση, Δ. Καλλιτσάντση και PEMANOARO LTD, στα πλαίσια του Ν. 3556/2007, προκειμένου να αντικατασταθεί, και μόνον, η λέξη "συμφερόντων" με τη λέξη "ελεγχόμενη" και να διευκρινιστεί ότι η Devan Holding International Ltd ομοίως ελέγχεται από τον κ. Α. Καλλιτσάντση.

  Ακολουθεί η Ορθή Επανάληψη

  Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας Ν.3556/2007

  Γνωστοποίηση μεταβολής ποσοστού συμμετοχής λόγω συντονισμένης συμπεριφοράς.

  Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. (η "Εταιρεία”), οι μετοχές της οποίας είναι εισηγμένες και αποτελούν αντικείμενο διαπραγματεύσεως στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενημερώνει, κατόπιν σχετικής γνωστοποιήσεως, ότι οι κ.κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης και Δημήτριος Καλλιτσάντσης, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντιστοίχως του Δ.Σ., αμφότεροι δε μέτοχοι, της Εταιρείας (το "Μέρος” και, από κοινού, τα "Μέρη”) τελούν, από 04.06.2018, σε καθεστώς εναρμονισμένης μεταξύ των συμπεριφοράς και συντονισμού επί του συνόλου των μετοχών εκδόσεως της Εταιρείας και (αμέσου ή εμμέσου) κυριότητος των Μερών, ήτοι επί 20.943.469 (11,832% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ) συνολικά κοινών, ονομαστικών μετοχών, μετά των αναλογούντων προς αυτές ισαρίθμων δικαιωμάτων ψήφου, (από κοινού οι "Μετοχές”), τούτων επιμεριζομένων μεταξύ των Μερών ως ακολούθως:

  1. Για τον Αναστάσιο Καλλιτσάντση, 5.500.369 (3,108% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ) κοινές ονομαστικές μετοχές, μετά των αναλογούντων προς αυτές ισαρίθμων δικαιωμάτων ψήφου, εκδόσεως της Εταιρείας και αμέσου κυριότητος του ιδίου, και 5.769.000 (3,259% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ) κοινές ονομαστικές μετοχές μετά των αναλογούντων προς αυτές ισαρίθμων δικαιωμάτων ψήφου, εκδόσεως της Εταιρείας και εμμέσου κυριότητος του ΑΚ δια της ελεγχομένης υπ’ αυτού εταιρείας Argonio Enterprises Ltd, η οποία ελέγχεται από την Devan Holding International Ltd (εταιρεία επίσης ελεγχόμενη από τον ΑΚ) .

  2. Για το Δημήτριο Καλλιτσάντση (ο "ΔΚ”), 9.674.100 (5,466% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ) κοινές ονομαστικές μετοχές, μετά των αναλογούντων προς αυτές ισαρίθμων δικαιωμάτων ψήφου, εκδόσεως της Εταιρείας και εμμέσου (ελλείψει οιασδήποτε αμέσου) κυριότητος του ιδίου (οι "Μετοχές ΔΚ”), τις οποίες ο ΔΚ κατέχει δια των ελεγχόμενων υπ’ αυτού εταιρειών , ήτοι των Otornalio Ventures (με 3.000.000 εκ των Μετοχών ΔΚ), Erarta Ventures Ltd. (με 3.000.000 εκ των Μετοχών ΔΚ), και Kobasore Investments Ltd (με 3.674.100 εκ των Μετοχών ΔΚ).

  Κατ’ ακολουθία, έκαστο Μέρος ελέγχει από κοινού μετά του ετέρου, αλλά και κεχωρισμένα, το σύνολο των Μετοχών και τα αναλογούντα σε αυτές ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, κατά τα προδιαληφθέντα. Σημειώνεται ότι ο αναγραφόμενος στην παρούσα, ανά Μέρος, αριθμός μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου έχει ως ίσχυε κατά την έναρξη εναρμονίσεως των Μερών και προ πάσης συναλλαγής εις υλοποίηση αυτής, ως ενδεικτικά της εισφοράς εις είδος Μετοχών τους σε εταιρεία συμφερόντων τους, περί της οποίας (συναλλαγής) ακολουθεί νεώτερη ανακοίνωση.

  Κηφισιά, 7 Ιουνίου 2018

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων