Δευτέρα, 11-Ιουν-2018 11:43

Yalco: Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

ΤΗΣ 11ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η διοίκηση της  εταιρείας Σ.Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε.-YALCO ανακοινώνει τις αποφάσεις που λήφθηκαν κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 11/06/2018 στην έδρα της εταιρείας στο Δήμο Δέλτα Ν. Θεσσαλονίκης στο 5ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνης (Καλοχώρι).

Παρέστησαν νόμιμα πέντε μέτοχοι εκπροσωπούντες 8.210.766 κοινές ανώνυμες μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφου επί συνόλου 13.191.620 κοινών ανωνύμων μετοχών ήτοι ποσοστό 62,24% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Η συνέλευση έλαβε απόφαση επί του θέματος της ημερήσιας διάταξης :

Θέμα Ημερήσιας Διάταξης: Τροποποίηση των Όρων 20.02 και 20.03 του Ομολογιακού Δανείου με Μετατρέψιμες Ομολογίες

Με ψήφους 8.210.766 ήτοι ποσοστό 100% του εκπροσωπούμενου στη Συνέλευση Μετοχικού Κεφαλαίου, αποφασίστηκε μετά από αίτημα των Ομολογιούχων, η Εταιρεία μας (Εκδότης) να υπογράψει σύμβαση εκχώρησης και ενεχυρίασης με τον εκπρόσωπο των Ομολογιούχων και υπέρ των Ομολογιούχων για την απαίτηση που έχει η Εταιρεία μας (Εκδότης) έναντι της Home City Ουγγαρίας, ύψους 540.308,14HUF τροποποιώντας τους όρους 20.02 και 20.03 του Ομολογιακού Δανείου με μετατρέψιμες μετοχές.

11 Ιουνίου  2018

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ