Δευτέρα, 11-Ιουν-2018 13:14

ΔΕΗ: Σύνθεση ΔΣ της ΔΕΗ και συγκρότηση σε σώμα

Σύνθεση ΔΣ της ΔΕΗ Α.Ε. και συγκρότηση σε σώμα

Ανακοίνωση

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, αποφάσισε:

1. Την  εκλογή ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη (Εκτελεστικό Μέλος) και τη συγκρότησή του σε Σώμα.

2. Την εκλογή του κ. Γεωργίου Ανδριώτη (Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος), σύμφωνα με το άρθρο 14, παράγρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρείας,  ως Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, καθόσον συμπίπτουν οι ιδιότητες του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου στο ίδιο πρόσωπο.

H σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, κατόπιν των ανωτέρω, με την Ιδιότητα εκάστου Μέλους του παρατιθέμενη αντιστοίχως, έχει ως εξής:

•Παναγιωτάκης Εμμανουήλ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος. Θητεία του έως και τις 6.6.2021

• Ανδριώτης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Πολιτικός Μηχανικός. Θητεία του έως τις 10.7.2019.

• Αλεξάκης Παναγιώτης, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Οικονομολόγος/Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Θητεία του έως τις 17.12.2018.

• Βασιλάκης Δημήτριος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Μηχανικός. Θητεία του έως τις 10.7.2019.

• Βατάλης Άρης, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. – Τεχνικός. Θητεία του έως τις 17.12.2018.

• Καραλευθέρης Παντελής, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. - Εκπρόσωπος των Εργαζομένων. Θητεία του έως τις 5.6.2019.

• Παπαγεωργίου Χρήστος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός. Θητεία του έως τις 10.7.2019.

• Σταθάκης Λάζαρος, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Χημικός Μηχανικός. Θητεία του έως τις 10.7.2019.

• Τοπαλής Φραγκίσκος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος/Καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Θητεία του έως τις 10.7.2019.

• Φούντη Μαρία, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Μηχανικός/Καθηγήτρια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Θητεία της έως τις 10.7.2019.

• Φωτόπουλος Νικόλαος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. - Εκπρόσωπος των Εργαζομένων. Θητεία του έως τις 5.6.2019.

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2018