Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Ιουν-2018 17:39

  ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΜΑΕ Χρηματοδοτήσεων: Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνήλθε σήμερα, 5/6/2018, η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας "ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ", στην οποία παρέστη νομίμως εκπροσωπούμενος ο μοναδικός Μέτοχος της Εταιρείας "ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε." και ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:

  Θέμα 1ο:              Εγκρίθηκαν στο σύνολό τους, οι Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση 2017 όπως καταχωρήθηκαν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας και του Χρηματιστηρίου Αθηνών και αποτυπώθηκαν αναλυτικά στην Ετήσια Οικονομική Έκθεση.

  Θέμα 2ο:              Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη μη διανομή κερδών.

  Θέμα 3ο:              Η Γενική Συνέλευση απάλλαξε ατομικά και στο σύνολό τους τα Μέλη του Δ.Σ. και τον Ελεγκτή από κάθε ευθύνη ή αποζημίωση απορρέουσα από την άσκηση των καθηκόντων τους για την χρήση 2017.

  Θέμα 4ο:              Εξέλεξε ως Ελεγκτή για τη χρήση 2018 την εταιρεία "GRANT THORNTON",   με αμοιβή επί τη βάσει της αντίστοιχης του 2017, μετά τυχόν αναπροσαρμογής, ανάλογα με τις ανάγκες του ελέγχου.

  Θέμα 5ο:              Η Γενική Συνέλευση παρείχε την άδεια και έγκρισή της για την συμμετοχή Μελών του Δ.Σ. και Διευθυντικών Στελεχών της Εταιρείας στη Διοίκηση εταιρειών, οι οποίες συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με την Εταιρεία.

  Θέμα 6ο:             Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε και επικύρωσε την από 12 Ιουλίου 2017 Σύμβαση κοινού ομολογιακού δανείου με την μητρική ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ  ως εκδότη  και τις  εταιρείες ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Μ.Α.Ε. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ & IWECO ΧΩΝΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ ως ομολογιούχους.

  Επί του 7ου θέματος "Διάφορες ανακοινώσεις, εγκρίσεις και συζήτηση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος" δεν προτάθηκαν θέματα προς έγκριση και λήψη αποφάσεων. 

  Η Διοίκηση της Εταιρείας αναφέρθηκε στην πορεία και λοιπά θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων