Παρασκευή, 25-Μαϊ-2018 16:31

Ντόπλερ: Πρόσκληση σε ετήσια ΓΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΓΣ

Σύμφωνα με το Νόμο και το Kαταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της Ανώνυμης Βιομηχανικής Εμπορικής Εταιρείας ΝΤΟΠΛΕΡ, σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 18/06/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ., στα γραφεία της εταιρείας στη ΒΙΟ.ΠΑ. Πολυκάστρου στο Δήμο Παιονίας του Νομού Κιλκίς, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Υποβολή και έγκριση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης από 01.01.2017 έως 31.12.2017.

2. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 01.01.2017 έως 31.12.2017 καθώς και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της ενοποιημένης εταιρικής χρήσης από 01.01.2017 έως 31.12.2017, σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

3. Απαλλαγή του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης από 01.01.2017 έως 31.12.2017.

4. Εκλογή ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ.) για την εταιρική χρήση από 01.01.2018 έως 31.12.2018 και καθορισμός της αμοιβής τους

5. Έγκριση συμβάσεων με όργανα Διοίκησης

6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

7. Διάφορες ανακοινώσεις και λήψη αποφάσεων.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα παράστασης όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας είτε αυτοπροσώπως είτε δι’ αντιπροσώπου. Οι μέτοχοι, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο, στην Τακτική Γενική Συνέλευση, θα πρέπει μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους στο Σύστημα Αυλών Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω των Ελληνικών Χρηματιστηρίων Α.Ε., για μετοχές που έχουν κατατεθεί στον
    Ειδικό Λογαριασμό των Ελληνικών Χρηματιστηρίων Α.Ε., να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από το Χειριστή τους ή από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία ή στο Ταμείο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΓΣ