Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 23-Μαϊ-2018 13:30

  ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΜΑΕ Χρηματοδοτήσεων: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και έπειτα από Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας που ελήφθη στην Συνεδρίαση της 25ης Απριλίου 2018, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Μ.Α.Ε. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ" σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 5η Ιουνίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:45, στα επί της οδού Κηφισίας 124 γραφεία της Εταιρείας, προκειμένου να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις για τα εξής θέματα της ημερησίας διατάξεως:

  1.    Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως 2017 (Ισολογισμός, Αποτελέσματα Χρήσεως,  Σημειώσεις) οι οποίες συνοδεύονται από την έκθεση των ελεγκτών και του Διοικητικού Συμβουλίου.

  2.    Διάθεση Αποτελεσμάτων Χρήσεως

  3.    Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως ως και από την άσκηση των καθηκόντων τους για τη χρήση 2017.

  4.    Εκλογή ενός (1) τακτικού ελεγκτή και ενός (1) αναπληρωματικού ελεγκτή για τη χρήση 01.01.2018– 31.12.2018 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

  5.    Έγκριση συμμετοχής Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθυντικών Στελεχών της Εταιρείας στη Διοίκηση Εταιρειών οι οποίες συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με την Εταιρεία.

  6.    Έγκριση / επικύρωση συμβάσεων και αμοιβών κατά το άρθρο 23α του Κ.Ν.2190/20

  7.    Διάφορες ανακοινώσεις και εγκρίσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων