Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Μαϊ-2018 18:31

  ΕΧΑΕ: Υποδοχή των Φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών - Έναρξη της Συνεδρίασης

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

   
  22 Μαΐου 2018
   
   
  Υποδοχή των Φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Έναρξη της Συνεδρίασης
   

   

  Η έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι ομάδα φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Πρύτανη κ. Σταύρο Ζωγραφάκη.

  Στη συνέχεια οι φοιτητές πραγματοποίησαν σε ειδικό χώρο στο Χρηματιστήριο Αθηνών παρουσίαση των επιχειρηματικών τους ιδεών τους σε εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου. 

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης τόνισε το διαχρονικό ρόλο του Χρηματιστηρίου στη στήριξη καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων, προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν λύσεις σε διάφορους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας. Ταυτόχρονα σημείωσε ότι στο πλαίσιο της μετατροπής του παραγωγικού ιστού της χώρας μας εξαιτίας της διεθνοποίησης, της έντασης ανταγωνισμού και της ψηφιοποίησης, πρωταρχικός σκοπός είναι να εκπαιδευθούν σωστά οι εταιρίες σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και να δημιουργηθεί ένα συνεργατικό περιβάλλον ανάδειξης, ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της εξωστρέφειάς τους.

   

  Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

   

   

  Έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών

   
       
       

   

   

  Σχετικά με τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών

   

  Το Χρηματιστήριο Αθηνών από την ίδρυσή του, το 1876, συμμετέχει σταθερά στις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της χώρας.

  Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών.

  Το Χρηματιστήριο, μέσω των αγορών του, προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο.

  Σε μια περίοδο που ο ρόλος των χρηματιστηριακών αγορών στην εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύεται σημαντικά, εμείς στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο να αναδείξουμε την ελκυστικότητα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και να προβάλουμε τις εταιρίες μας στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

  Οι μετοχές του Ομίλου διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σύμβολο: EXAE).

  Συνοπτικές πληροφορίες για την αγορά και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο καθώς και στην ιστοσελίδα του www.athexgroup.gr.

  Λεωφ. Αθηνών 110, 104 42 Αθήνα, τηλ. 210-3366 800, fax 210-3366 101

  The profiles of the ATHEX Group and its markets can be downloaded from the link. More information can be found in the website www.athexgroup.gr.

  110 Athinon Avenue, 104 42 Athens, tel. +30 210-3366 800, fax +30 210-3366 101

   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων