Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 17-Μαϊ-2018 12:44

  Frigoglass: Νέος οικονομικός διευθυντής για τον όμιλο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Νέος Οικονομικός Διευθυντής για τον Όμιλο Frigoglass

  Αθήνα, 17 Μαΐου, 2018 – Η Frigoglass S.A.I.C. (η "Εταιρεία”) ανακοινώνει τον διορισμό του Χαράλαμπου Γκορίτσα στη θέση του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου, με ισχύ από την 1η Αυγούστου 2018.

  Ο Χαράλαμπος Γκορίτσας με περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια προϋπηρεσία, διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στον Οικονομικό Σχεδιασμό (Financial Planning), τον Χρηματοοικονομικό Έλεγχο (Financial Controlling) και σε άλλους τομείς της Οικονομικής Διεύθυνσης πολυεθνικών εταιρειών. Πρόσφατα διετέλεσε Διευθυντής Τιμολογιακής Πολιτικής (Pricing Director) για τη Diageo στην Ευρώπη. Πριν από τη θέση του στη Diageo, κατείχε διάφορες ανώτερες οικονομικές θέσεις στην "The Coca-Cola Company", όπως αυτή του Διευθυντή Διαχείρισης Ένταξης και Αποδοτικότητας (Integration Performance Management Director) και του Οικονομικού Διευθυντή (Finance Director) για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη.

  Πληροφορίες
  Frigoglass
  Γιάννης Σταματάκος
  Investor Relations Manager
  Τηλ: +30 210 6165767
  E-mail: jstamatakos@frigoglass.com

  Frigoglass

  Η Frigoglass είναι στρατηγικός εταίρος των πιο γνωστών εταιρειών αναψυκτικών και ποτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Frigoglass είναι σημαντικός παραγωγός σε παγκόσμιο επίπεδο της  αγορά Επαγγελματικών Ψυγείων (ICM) και είναι ο βασικός προμηθευτής στον τομέα γυάλινης συσκευασίας στις αγορές υψηλής ανάπτυξης της Δυτικής Αφρικής.

  Η Frigoglass διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με κορυφαίες εταιρείες από τον κλάδο αναψυκτικών και ποτών. Τα επαγγελματικά ψυγεία της Frigoglass σχεδιάζονται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, ώστε να ενισχύουν την εικόνα των προϊόντων του και να συμβάλλουν στην άμεση κατανάλωση τους. Την ίδια στιγμή, οι κορυφαίες, από πλευράς καινοτομίας, οικολογικές λύσεις της Frigoglass δίνουν τη δυνατότητα να πετύχουν φιλόδοξους στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και να μειώσουν το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα.

  Με μια πραγματικά παγκόσμια παρουσία, η Frigoglass έχει καθιερωθεί στις πιο ώριμες αγορές της Ευρώπης, ενώ παράλληλα εδραιώνει τη θέση της στις αναδυόμενες αγορές. Με οκτώ παραγωγικές μονάδες και ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο, υποστηρίζουμε τις  ανάγκες των πελατών μας σε πέντε ηπείρους με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πριν και μετά την πώληση.

  Όσον αφορά τη δραστηριότητα μας στον κλάδο Υαλουργίας, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στις αγορές της Αφρικής, οι οποίες αποτελούν βασικό στόχο της επενδυτικής στρατηγικής των πελατών μας. Καθώς ενδυναμώνουμε τη θέση μας ως κορυφαίοι προμηθευτές γυάλινων φιαλών και υλικών συσκευασίας, βοηθάμε τους πελάτες μας στη Δυτική Αφρική να προσθέσουν επιπλέον αξία στα προϊόντα τους.

  Για περισσότερες πληροφορίες, σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.frigoglass.com.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων