Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 30-Απρ-2018 09:48

  Λανακάμ: Ανακοίνωση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΝΑΚΑΜ ΑΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

  Στις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας μας την 26.4.2018 εκ παραδρομής  στο πιστοποιητικό του Ορκωτού Ελεγκτή αναφέρονταν τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα αντί του ορθού Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

  Το εν λόγω πρόβλημα της φραστικής διατύπωσης αποκαταστάθηκε άμεσα από τον Ορκωτό Ελεγκτή.

  Επίσης στο εν λόγω Πιστοποιητικό του Ορκωτού Ελεγκτή αναφέρονταν παρατηρήσεις τις οποίες εκ παραδρομής μας δεν περιλάβαμε στα αποτελέσματα των συνταχθεισών Οικονομικών μας καταστάσεων με συνέπεια την αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής μας στο ΧΑΑ ως ο Νόμος ορίζει.

  Σε άμεση διόρθωση αυτού του γεγονότος η εταιρεία προέβει σε επαναδιατύπωση των οικονομικών καταστάσεων και συγκεκριμένα καταχώρησε ζημιά απομίωσης εμπορικών απαιτήσεων ποσού € 56.097,24 και προβλέψεις για υποχρεώσεις παροχών αποχώρησης προσωπικού € 40.000.

  Η διόρθωση είχε σαν αποτέλεσμα χρήσεως 2017 την συνολική αύξηση ζημιών κατά 96.097,24 και ισόποση επιβάρυνση της καθαρής θέσης.

  Οι επαναδιατυπωμένες οικονομικές καταστάσεις εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας την 27.4.2018 και σήμερα 28.4.2018 επαναδημοσιεύονται όπως ο νόμος ορίζει ώστε να επέλθει η αποκατάσταση των συνεπειών των εν λόγω παραλείψεών μας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων