Παρασκευή, 27-Απρ-2018 15:22

Σελόντα: Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018

Η Εταιρία ΙΧΘΥΟΤΡOΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΕΓΕ  στα πλαίσια των υποχρεώσεών της για ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2, παρ. 1.Β. και 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2018, το οποίο έχει ως εξής:

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσης 2017

Την Παρασκευή 27/4/2018 σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία θα δημοσιευθούν οι  Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις στην ιστοσελίδα της ΕΧΑΕ  και της Εταιρείας (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του ΧΑ).

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα προτείνει τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2017. Την απόφαση για τη διανομή ή μη μερίσματος θα πάρει η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Εξαμηνιαίες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσης 2018

Την Παρασκευή 28/9/2018 σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία θα δημοσιευθούν οι  Εξαμηνιαίες Οικονομικές Καταστάσεις στην ιστοσελίδα της ΕΧΑΕ  και της Εταιρείας (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του ΧΑ).

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις ανωτέρω ημερομηνίες, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος.