Τετάρτη, 11-Απρ-2018 16:12

Mevaco: Ανακοίνωση Οικονομικού Ημερολογίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2018

Στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 (παρ. 1 περ. β΄) & 4.1.3.15.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα, η Εταιρεία "MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"(εφεξής για λόγους συντομίας καλουμένη ως "Εταιρεία") ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2018:

Ημερομηνία ανακοίνωσης και δημοσίευσης των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως 2017 (1.1.2017-31.12.2017), πουσυνετάγησαν βάσει των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ:27 Απριλίου 2018 (μετά το πέρας της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών).
        Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: 21 Ιουνίου 2018.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την μη διανομή οιουδήποτε μερίσματος  ή/και οιασδήποτε άλλης χρηματικής διανομής

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τα ανωτέρω, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.