Τετάρτη, 11-Απρ-2018 16:28

ΔΕΗ: Σύνθεση Δ.Σ.

Σύνθεση ΔΣ της ΔΕΗ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε. κατά τη συνεδρίαση του τη Δευτέρα 9 Απριλίου 2018, διαπίστωσε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του δεύτερου εδαφίου,  της παραγράφου 1 (α), του άρθρου 9, του ισχύοντος Καταστατικού της Εταιρείας και κατά συνέπεια η θητεία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, η οποία έληγε στις 7 Απριλίου 2018, παρατείνεται αυτοδίκαια μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της επόμενης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, κατόπιν των ανωτέρω, με την Ιδιότητα εκάστου Μέλους του, παρατιθέμενη αντιστοίχως έχει ως εξής:

•            Παναγιωτάκης Εμμανουήλ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος. Θητεία του έως την επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.

•             Ανδριώτης  Γεώργιος,  Αντιπρόεδρος  του  Διοικητικού Συμβουλίου,  Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό  Μέλος,  Πολιτικός Μηχανικός.  Θητεία του έως τις 10.7.2019.

•             Αλεξάκης Παναγιώτης, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Οικονομολόγος/Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Θητεία του έως τις 17.12.2018.

•             Βασιλάκης Δημήτριος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Μηχανικός. Θητεία του έως τις 10.7.2019.

•             Βατάλης Άρης, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. – Τεχνικός. Θητεία του έως τις 17.12.2018.

•             Καραλευθέρης Παντελής, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. - Εκπρόσωπος των Εργαζομένων. Θητεία του έως τις 5.6.2019.

•             Παπαγεωργίου Χρήστος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός. Θητεία του έως τις 10.7.2019.

•             Σταθάκης Λάζαρος, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Χημικός Μηχανικός. Θητεία του έως τις 10.7.2019.

•             Τοπαλής Φραγκίσκος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος/Καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Θητεία του έως τις 10.7.2019.

•             Φούντη Μαρία, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Μηχανικός/Καθηγήτρια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Θητεία της έως τις 10.7.2019.

•             Φωτόπουλος Νικόλαος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. - Εκπρόσωπος των Εργαζομένων. Θητεία του έως τις 5.6.2019.

Αθήνα, 11 Απριλίου 2018