Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 02-Απρ-2018 19:15

  Attica Bank: Ανακοίνωση αναφορικά με τις δημοσιευμένες οικονομικέςκαταστάσεις

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου


  Η Τράπεζα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

  1.    Στις δημοσιευμένες Οικονομικές Καταστάσεις της 31.12.2017, και συγκεκριμένα επί της κατάστασης συνολικού εισοδήματος που συνοδεύει τις οικονομικές καταστάσεις, οι αναλογιστικές ζημιές καθορισμένων προγραμμάτων παροχών για τη χρήση 2017 ύψους €4.882 χιλ. και € 4.875 χιλ. που εμφανίζονται στην εν λόγω κατάσταση για τον Όμιλο και την Τράπεζα αντίστοιχα θα έπρεπε να είναι αυξημένες κατά € 1.171 χιλ. και να ανέρχονται σε € 6.052 χιλ. και € 6.046 χιλ. αντίστοιχα. Ως εκ τούτου στο συγκεκριμένο πίνακα το σύνολο αποτελεσμάτων μετά το φόρο εισοδήματος που καταχωρήθηκαν απ’ευθείας στην καθαρή θέση για τον Όμιλο διαμορφώνεται σε € -557 χιλ. έναντι € 614 χιλ. και για την Τράπεζα διαμορφώνεται σε € -552 χιλ. έναντι € 619 χιλ. Αντίστοιχα τα συγκεντρωτικά συνολικά έσοδα μετά από φόρους στο συγκεκριμένο πίνακα διαμορφώνονται για τον Όμιλο σε € -127 χιλ. έναντι € 1.044 χιλ. και για την Τράπεζα διαμορφώνονται σε € 504 χιλ. έναντι € 1.675 χιλ.

  Η συγκεκριμένη μεταβολή δεν επιφέρει καμία αλλαγή επί της δημοσιευμένης κατάστασης αποτελεσμάτων χρήσης της Τράπεζας ούτε μεταβάλει το σύνολο των Ιδίων Κεφαλαίων, που παραμένουν ως έχουν για την χρήση 2017.

  2.    Σε ότι αφορά στον υπολογισμό των κερδών ανά μετοχή, ο πίνακας της γνωστοποίησης 13. ΚΕΡΔΗ / (ΖΗΜΙΕΣ) ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ –ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΑ, αναπροσαρμόζεται ως ακολούθως:

   

  Αντίστοιχα, στην Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων Χρήσης, τα κέρδη / (ζημιές) περιόδου ανά μετοχή –βασικά και μειωμένα (σε €), αναπροσαρμόζονται ως ακολούθως:

  atticabankb

   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων