Παρασκευή, 30-Μαρ-2018 12:40

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Συνήλθε σήμερα 30/3/2018 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε. στην οποία παρέστησαν 74 Μέτοχοι κομιστές 94.248.066 μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι ποσοστό 82,733 % επί του Μετοχικού Κεφαλαίου  και ελήφθη η εξής απόφαση:

Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα, με 94.248.066 ψήφους, αποφάσισε υπέρ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 25.062.165,92 € με κεφαλαιοποίηση μέρους του ειδικού αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,30 € σε 0,52 € και ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 25.062.165,92 € με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 0,52 € σε 0,30 € και την επιστροφή του ποσού της μείωσης, 0,22 € ανά μετοχή, στους Μετόχους και παρασχέθηκε εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο να ρυθμίσει όλα τα σχετικά διαδικαστικά θέματα για την υλοποίηση της ως  άνω απόφασης.