Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Μαρ-2018 17:34

  AS Company: Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ανακοίνωση

  H AS COMPANY A.E. στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με το άρθρο 4.1.2 &  4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανακοινώνει το  Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2018 :

  -Ανακοίνωση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων χρήσης 2017 με ανάρτηση στην  ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.ascompany.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) - Παρασκευή 27 Απριλίου 2017.

  -Ενημέρωση αναλυτών και θεσμικών επενδυτών σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2017  - Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 με ανάρτηση της παρουσίασης στην ιστοσελίδα μας  www.ascompany.gr  (διευκρινίσεις σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα θα δίδονται την ίδια ημέρα  από 10:00 π.μ. έως τις 16:00 , στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2310-572000).

  -Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων -  Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

  -Ανακοίνωση των Εξαμηνιαίων Οικονομικών Στοιχείων και της Εξαμηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης με ανάρτηση στην  ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.ascompany.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) - Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

  To Διοικητικό Συμβούλιο προτίθεται να εισηγηθεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τη μη καταβολή μερίσματος για τη χρήση 2017.

  Η εταιρία διευκρινίζει  ότι τα Οικονομικά Αποτελέσματα θα ανακοινώνονται μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου  Αθηνών στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και στην ιστοσελίδα της  AS  COMPANY AE.

  Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις ως άνω ημερομηνίες ενημερώνοντας έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με νέα ανακοίνωση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων