Παρασκευή, 26-Ιαν-2018 16:22

Πλαστικά Κρήτης: Ανακοίνωση για τις αποφάσεις της ΕΓΣ

Ηράκλειο, 26 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η Εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ, στα πλαίσια των υποχρεώσεών της που απορρέουν από το άρθρο 4.1.3.3 του Κανονισμού του Χ.Α., ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 13:00 στα γραφεία της στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, έλαβε χώρα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, σύμφωνα με την από 27/12/2017 πρόσκληση του Διοικητικού
    Συμβουλίου της.

Στη Συνέλευση παρευρέθησαν αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπό τους 39 μέτοχοι, που εκπροσωπούσαν 24.947.454 μετοχές και ψήφους, επί συνόλου 27.379.200 μετοχών δηλ. ποσοστό 91,118% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας και αφού συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη από το Νόμο και το Καταστατικό απαρτία και πλειοψηφία, ελήφθησαν οι κάτωθι αποφάσεις:

Θέμα 1ο - Παροχή αδείας για τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ της εταιρίας και προσώπων που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 23α του κ.ν. 2190/1920.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την παροχή αδείας για τη σύναψη σύμβασης αγοράς 113.900 κοινών ονομαστικών μετοχών που αντιστοιχούν στο 51% του συνόλου των μετοχών, των δικαιωμάτων ψήφου και του εταιρικού κεφαλαίου της εταιρείας "ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ" αντί τιμήματος ενός εκατομμυρίου εβδομήντα χιλιάδων (1.070.000) ευρώ, μεταξύ της εταιρίας και προσώπου που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 23α του κ.ν. 2190/1920. Με νεότερη ανακοίνωσή της η Εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τις εξελίξεις σχετικά με το παραπάνω εταιρικό γεγονός.

Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι : 24.947.454
    Ποσοστό επί του μετοχικού κεφαλαίου: 91,118%
    Έγκυρα: 24.947.454
    Ψηφοφορία επί των εγκύρων:
    Υπέρ: 24.926.510 Κατά: 20.944 Λευκά/Αποχή : 0
    Ιωάννης Λεμπιδάκης