Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Ιαν-2018 14:54

  ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Ανακοίνωση (ορθή επανάληψη)

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, με βάση το Ν. 3556/2007  και τις επ΄ αυτού εκδοθείσες εκτελεστικές αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ανακοινώνει ότι έλαβε επιστολή - γνωστοποίηση την 19/1/2018 από την εταιρεία York Capital Management  Global Advisors, LLC, την οποία η τελευταία υπέβαλε για λογαριασμό της εταιρείας York Global Finance Offshore BDH (Luxembourg) S.a.r.l., για τον δανεισμό μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου εκδόσεως ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ.

  Σύμφωνα με την ως άνω επιστολή – γνωστοποίηση, η εταιρεία York Global Finance Offshore BDH (Luxembourg) S.a.r.l., είναι κατά ποσοστό 100% θυγατρικής της York Global Finance Offshore BDH LLC, της οποίας ο βασικός διοικών μέτοχος είναι η εταιρεία York Global Finance Μanager LLC, η οποία με τη σειρά της ελέγχεται από την York Capital Management  Global Advisors, LLC.

  Πλέον συγκεκριμένα η γνωστοποιούσα εταιρεία ενημέρωσε την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ότι η York Global Finance Offshore BDH (Luxembourg) S.a.r.l., δάνεισε την 16/1/18,  εννέα εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες (9.500.000) μετοχές οι οποίες ενσωματώνουν ισάριθμα δικαιώματα ψήφου εκδόσεως ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ και επήλθε μεταβολή στα ποσοστά δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει,  ως εξής:

  Ημερομηνία συναλλαγής κατά την οποία το ποσοστό συμμετοχής κατήλθε του 5%: 16/1/12018.

  Ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου πριν τη συναλλαγή: 9,3965% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ. 

  Ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου μετά τη συναλλαγή: 0,7060% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ. 

  Ταυτόχρονα η York Global Finance Offshore BDH (Luxembourg) S.a.r.l.,  απέκτησε χρηματοπιστωτικό μέσο (δικαίωμα επιστροφής των δανεισμένων μετοχών) που μπορεί να οδηγήσει στην απόκτηση των 9.500.000 μετοχών, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 8,6905%,  εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) μηνών από την ημερομηνία (16/1/2018) δανεισμού.

   Το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του μετόχου York Global Finance Offshore BDH (Luxembourg) S.a.r.l.,  που αντιστοιχούν στις μετοχές και τα χρηματοπιστωτικά μέσα που κατέχει παραμένει αμετάβλητο, ήτοι ποσοστό 9,3965%.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων