Τρίτη, 24-Οκτ-2017 16:10

ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 83200002000

(πρώην ΑΡΜΑΕ: 5937/06/Β/86/15)

Αποφάσεις επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 24.10.2017

Η Εταιρεία "ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε." ενημερώνει ότι την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 στις 11:00 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας, στον Ασπρόπυργο Αττικής, Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Κατά την ως άνω Γενική Συνέλευση παρέστησαν 2 (δυο) μέτοχοι εκπροσωπούντες 2.986.199 κοινές ονομαστικές μετοχές επί συνόλου 3.873.120 κοινών ονομαστικών μετοχών, και συνεπώς υπήρξε απαρτία 77,101% του καταβεβλημένου Μετοχικού Κεφαλαίου. Υπαρχούσης της απαιτούμενης απαρτίας, ήτοι 2.986.199 μετοχές ή 77,101% του μετοχικού κεφαλαίου, και με σύνολο παρισταμένων μετόχων εκπροσωπούντων μετοχές με δικαιώματα ψήφου 2.986.199 μετοχές ή 77,101% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, συζητήθηκαν και ελήφθησαν έγκυρα και ομόφωνα αποφάσεις επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:

1. Εγκρίθηκε η μη πραγματοποίηση της απόσχισης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.δ. 1297/72 του Κλάδου Εκτυπωτικών Μελανιών της Εταιρίας και η μη σύσταση νέας ανώνυμης εταιρίας και εισφοράς του κλάδου σε αυτήν.

Αναλυτικά η ψηφοφορία είχε ως εξής:
    αριθμός μετοχών που δόθηκαν έγκυρες ψήφοι: 2.986.199, που αναλογούν σε 77,101% του συνόλου των μετοχών και ψήφων, και 100% των παρισταμένων μετόχων
    Ψήφοι κατά: -,

Αποχή:-

2. Δεν υπήρξαν άλλες ανακοινώσεις.