Δευτέρα, 17-Ιουλ-2017 19:22

ΔΕΗ: Σχολιασμός δημοσιευμάτων

Ανακοίνωση

Σχολιασμός δημοσιευμάτων

Τα αναφερόμενα σε δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου για δήθεν μη εξουσιοδότηση  για πρώτη φορά του Προέδρου της ΔΕΗ από τον επενδυτή "Silchester International Investors LLP” να τον εκπροσωπήσει στην Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας είναι ανακριβή.

Για την έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η ΔΕΗ Α.Ε. διευκρινίζει ότι, η "Silchester International InvestorsLLP” ενεργεί ως διαχειριστής επενδύσεων για πολλούς μεγάλους θεσμικούς πελάτες. Κατά πάγια τακτική στην αγορά, οι θεσμικοί πελάτες έχουν τα περιουσιακά στοιχεία τους σε διάφορες διεθνείς τράπεζες θεματοφυλακής. Στην Ελλάδα, είναι συνήθης πρακτική ένας Έλληνας υποθεματοφύλακας να εκπροσωπεί τους θεσμικούς πελάτες της Silchester στις Γενικές Συνελεύσεις της Εταιρείας, πράγμα το οποίο έγινε και στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας στις 7.7.2017.

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2017

17:33 19/09

Γαλαξίδι: Ανακοίνωση

Το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το από 16.08.2017 αίτημα της ΑΝΕΜΟΚΑΜΠΙ για άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς των υπολοίπων μετοχών.

17:10 19/09

Profile: Ανακοίνωση

H λύση riskavert, της profile, χρησιμοποιείται επιτυχώς από μεγάλο τραπεζικό όμιλο της να ευρώπης