Δευτέρα, 17-Ιουλ-2017 18:01

Πετρόπουλος: Αγορά 147 ιδίων μετοχών

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 του ΚΝ 2190/20, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει , και σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού 2273/2003 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σε εκτέλεση της από 5/4/2016 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας και απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου με ημερομηνία 18/4/2016, προέβη την 17/7/2017 σε αγορά 147 Ιδίων Μετοχών της Εταιρίας μέσω της Αlpha Finance με τιμή κτήσης 5,25 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία 771,75 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα για:

15:07 25/07

Space Hellas: Ανακοίνωση

H Space Hellas έχει επιλεγεί από τη Microsoft να παρέχει λύσεις Cloud απευθείας στους πελάτες της μέσω του προγράμματος Cloud Solution Provider (CSP), ως άμεσος συνεργάτης (Tier 1 Partner), με έμφαση ...

12:26 25/07

ΕΛΠΕ: Αγορά 59.000 ιδίων μετοχών

Αγορά 59.000 κοινών ιδίων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης ανά μετοχή 8,2020786 ευρώ και συνολική αξία συναλλαγής 483.922,64 ευρώ.

11:53 25/07

Intracom: Ανακοίνωση

Η IDE (INTRACOM Defense Electronics) παρουσίασε το νέο καινοτόμο προϊόν της Hybrid GENAIRCON.

11:21 25/07

Entersoft: Ανακοίνωση

Τα καθαρά έσοδα του Όμιλου για το πρώτο εξάμηνο του 2017 ανήλθαν σε 6,16 εκατ. ευρώ έναντι 5,39 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 14,2%.

18:19 24/07

Q&R: Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ.

Μετά την εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου από την Β Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας.

18:04 24/07

MIG: Ανακοίνωση