Δευτέρα, 20-Μαρ-2017 17:45

Περσεύς: Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017

Σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2017.

1) Ανακοίνωση Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων (Στοιχεία & Πληροφορίες Χρήσης 1/1/2016 – 31/12/2016 και Ετήσια Οικονομική Έκθεση περιόδου 1/1/2016 – 31/12/2016) και ανάρτηση στις ιστοσελίδες της εταιρείας (www.perseusgroup.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 μετά την λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

2) Ετήσια Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.

Η εταιρεία δεν αναμένεται να προβεί σε ετήσια ενημέρωση αναλυτών σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα και δεν θα διανείμει μέρισμα για την χρήση 2016. Η τελική απόφαση περί διανομής μερίσματος θα ληφθεί από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθεί έγκαιρα το επενδυτικό κοινό.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες αφού προηγουμένως ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό.

Διαβάστε ακόμα για:

19:15 21/07

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανακοινώνει ότι τα έσοδα της Δημόσιας Προσφοράς από την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου (εφεξής "ΚΟΔ") ανέρχονται σε €60 εκατ. Σημειώνεται ότι οι δαπάνες...

18:01 21/07

ΟΠΑΠ: Γνωστοποίηση Σημαντικών Συμμετοχών

Ο συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου που κατέχονται έμμεσα από την "The Baupost Group, L.L.C." και τον Seth A. Klarman κατήλθε του ορίου του 5% επί του μετοχικού κεφαλαίου της ΟΠΑΠ Α.Ε.

17:58 21/07

ΕΛΠΕ: Ανακοίνωση

Το Διυλιστήριο Ελευσίνας, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στη μονάδα παραγωγής υδρογόνου στις 10 Ιουλίου, προχώρησε στη διαδικασία σταματήματός του.