Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €

Ελλάδα: Κρίση - Μνημόνιο

Σήμερα 12:12
Το 2013, το δημόσιο έλλειμμα της Ελλάδας διαμορφώθηκε στο 12,2% του ΑΕΠ και το χρέος στο 174,9% του ΑΕΠ, σύμφωνα με τη δεύτερη κοινοποίηση των στοιχείων της Eurostat για το έλλειμμα και το χρέος των κρατών-μελών της ΕΕ το 2013.
Σήμερα 13:02

H.Fischer: H Eλλάδα έχει ξεπεράσει τη δυσκολότερη εποχή της κρίσης

Ο ομοσπονδιακός Πρόεδρος της Αυστρίας, εκτίμησε πως η κατάσταση βελτιώνεται, ωστόσο το ζήτημα των αιτίων αυτής της κρίσης θα απασχολεί ακόμη πολύ καιρό, οι επιπτώσεις της θα πλήττουν επίσης για πολύ.
Σήμερα 12:35

Bloomberg: Η Ελλάδα ψάχνει ένα σχέδιο στα μέτρα της για έξοδο από το πρόγραμμα

Η πρόταση, σύμφωνα με τις πηγές του πρακτορείου, θα περιλαμβάνει την μετατροπή των μη χρησιμοποιούμενων κεφαλαίων από το ισχύον πρόγραμμα για τις τράπεζες, σε μια πιστωτική γραμμή. Αυτό θα δώσει στους Έλληνες αξιωματούχους ένα backup plan στην περίπτωση που δυσκολευτούν να πουλήσουν ομόλογα.
Σήμερα 12:17

Φοβίζουν πρόωρες εκλογές και πρόωρη έξοδος από τα μνημόνια

Στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών που θα έφερναν στην κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην επιδίωξη της ελληνικής κυβέρνησης να βγει πρόωρα στις αγορές, αποδίδουν δημοσιεύματα την επιστροφή της κρίσης στην Ελλάδα.
Σήμερα 09:48

Ο γρίφος των stress tests μπροστά στη λύση του

Η μοναδική βεβαιότητα που υπάρχει είναι ότι σε λίγα 24ωρα θα έχει πάψει κάθε "αβεβαιότητα" για την πραγματική τους κατάσταση. Αυτό υποστηρίζουν αναλυτές που πιστεύουν ότι έτσι οι αγορές θα πάρουν θέση χωρίς τα ερωτηματικά αβέβαιων καταστάσεων στο άμεσο μέλλον.
Σήμερα 09:11

Τροχάδην για επιστροφή δανειστών έως 10 Νοεμβρίου

Οι δανειστές επιχειρείται να επιστρέψουν στην Αθήνα τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου σε μία δύσκολη διαπραγμάτευση η οποία θα πρέπει να είναι «ώριμη» για να τελειώσει άμεσα.
Σήμερα 08:46

Η Λερναία Ύδρα της σπατάλης απειλεί τον προϋπολογισμό

Η υπέρβαση στόχων αλλάζει τα σχέδια του ΥπΟικ. “Έκτακτες” δαπάνες και επιπλέον επιχορηγήσεις φουσκώνουν το δημοσιονομικό κενό.
Σήμερα 00:01

Άλλα 37 ακίνητα σε e-πλειστηριασμούς της εφορίας

Στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Δ.Ε. είναι πλέον αναρτημένα τα προγράμματα πλειστηριασμού 37 ακινήτων που ανήκουν σε φορολογούμενους οι οποίοι έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο άνω των 300.000 ευρώ.
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 15:56

WSJ: Οι τράπεζες στην Ελλάδα δέχθηκαν μεγαλύτερο πλήγμα

Οι μετοχές και τα ομόλογα δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά στην Ευρώπη ορισμένες τράπεζες επλήγησαν περισσότερο, ιδιαίτερα στην Ελλάδα και στην Ιταλία, αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal.
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 14:40

JPMorgan: Απίθανη μια πρόωρη έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα

Αν και η ελληνική κυβέρνηση θέλει μια ξεκάθαρη έξοδο από το πρόγραμμα, οι εξελίξεις στην αγορά καθιστούν κάτι τέτοιο απίθανο, αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 17 Οκτωβρίου η JP Morgan.
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 14:03

WSJ: Η αγορά φοβάται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντέστρεφε την πρόοδο

Η μεγάλη υποχώρηση των ευρωπαϊκών αγορών την περασμένη εβδομάδα οφείλεται κυρίως στους πολιτικούς κινδύνους, με πιο προφανείς αυτούς στην Ελλάδα, εκτιμά δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal.
Σελ.
1 από 796
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη » Τελευταία
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια