Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €

Ελλάδα: Κρίση - Μνημόνιο

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 09:28
Η ιστορία από τα κείμενα 50 σελίδων των πρώτων μνημονίων του 2010 έως τις 150 σελίδες εκατοντάδων δεσμεύσεων των τελευταίων κειμένων που υπεγράφησαν τον Απρίλιο – Μάιο του 2014 είναι μεγάλη και δεν έχει … τελειώσει.
Σήμερα 20:03

Φιλίπ Λεγρέν κατά Βρυξελλών για τους χειρισμούς στην Ελλάδα

Για απόλυτα λανθασμένους χειρισμούς στην περίπτωση της Ελλάδας κατηγορεί τις Βρυξέλλες ο διάσημος οικονομολόγος και συγγραφέας Φιλίπ Λεγρέν, ασκώντας δριμύτατη κριτική στη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ.
Σήμερα 13:10

Π. Καρβούνης: Tο μέλλον της χώρας θα διαμορφωθεί κατά το ερχόμενο τρίμηνο

Η προσδοκώμενη θετική έκβαση της «τελευταίας αξιολόγησης» της τρόικας, τον επόμενο μήνα, θα αποτελέσει την αφετηρία της συζήτησης για τη ρύθμιση του χρέους, η οποία «θα μπορούσε να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του έτους».
Σήμερα 11:17

Το "επόμενο βήμα" για την ελληνική οικονομία

Νέο κούρεμα, νέο μνημόνιο, νέα έξοδος στις αγορές ή «λίγο απ΄όλα»/ Στην Ευρώπη επικρατεί προβληματισμός για τα επόμενα βήμα στην ελληνική οικονομία.
Σήμερα 09:48

Τα 22 δισ. ευρώ, το ΔΝΤ και η "μυστική" αποστολή του ΟΔΔΗΧ

Τον τελευταίο καιρό έξω και πέρα από την αντίληψη των ΜΜΕ εξελίσσεται ένα εγχείρημα που έχει να κάνει με το πώς θα καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό του 2015 – 2016 και τα υπόλοιπα του δανείου του ΔΝΤ. Ο συνολικός λογαριασμός είναι περί τα 22 δισ. ευρω.
Σήμερα 09:11

Ζητούν πολιτική διαπραγμάτευση για τις προβλέψεις του προϋπολογισμού

Θέμα πολιτικής διαπραγμάτευσης εκτιμούν στην κυβέρνηση ότι είναι η κατάρτιση του προϋπολογισμού για το 2015 και όχι απλή παράθεση αριθμών και στόχων που θα συμφωνηθούν με τους επικεφαλής της τρόικας, μετά τη διαπραγμάτευση για την πορεία του μνημονίου.
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 16:20

Γκ. Χαρδούβελης: Χρειάζεται ανάσα η Ελλάδα (upd)

Για πρώτη φορά θα δούμε το 3ο τρίμηνο θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης είπε κατά την υποφραφή 5 δανείων ΕΤΕΠ 815 εκατ. ευρώ για αυτοκινητόδρομους, μετρό και ενέργεια.
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 12:02

Πτώση 1,2% στην ανεργία

Υποχώρησε στο 26,6% το β’ τρίμηνο 2014, έναντι 27,8% του προηγούμενου τριμήνου. Στο 52% η ανεργία στους νέους.
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 09:43

ΥΠΟΙΚ: Τρία σχέδια για μείωση μισθών στο δημόσιο

Το μνημόνιο προβλέπει να ληφθούν εντός του φθινοπώρου οι αποφάσεις για το νέο μισθολόγιο που θα εφαρμοσθεί από το 2015. Στόχος είναι βάσει μνημονίου, το "πάγωμα" της μισθολογικής δαπάνης κάτω από το 10% του ΑΕΠ για μία περίοδο που φτάνει τουλάχιστον μέχρι και το 2018.
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 18:56

Γκ. Χαρδούβελης: Εντός του έτους 7ετή και 18μηνα ομόλογα

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο βοήθειας, εκφράζει ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης σε συνέντευξή του στην γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt και επισημαίνει ότι η Αθήνα προτίθεται ως το τέλος του έτους να εκδώσει επταετές ομόλογο.
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 14:14

Eric Schweitzer: Η ανάκαμψη της Ελλάδας προχωρά

Σε σειρά στοιχείων που δείχνουν ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αναφέρθηκε ο πρόεδρος του γερμανικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου, Eric Schweitzer.
Σελ.
1 από 770
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη » Τελευταία
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια