Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €

Ελλάδα: Κρίση - Μνημόνιο

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 09:28
Οι κίνδυνοι που θα μπορούσαν να προκύψουν από μία υψηλής έντασης εκλογική αντιπαράθεση στην Ελλάδα, με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας συζητήθηκαν στις κατ/ ιδίαν επαφές του κ. Σαμαρά και των άλλων ηγετών στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με κοινοτικούς διπλωματικούς κύκλους.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 14:45

Στη Βουλή η τροπολογία για 2μηνη παράταση της δανειακής σύμβασης

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα κυρωθεί την Δευτέρα ως τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, για κάθε… ενδεχόμενο. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία από τα κοινοβούλια της ΕΕ και τον EFSF.
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 13:31

Α. Σαμαράς: Το πακέτο Juncker σηματοδοτεί τη στροφή της ΕΕ στην ανάπτυξη

Ιδιαίτερα σημαντική για τη στροφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε αναπτυξιακή κατεύθυνση, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 12:32

Κοινή παρέμβαση για την Ελλάδα;

«Θα ενεργήσω μαζί με την Merkel με τρόπο ώστε το ΔΝΤ και η ΕΚΤ να μην περιπλέκουν πολύ τα πράγματα με την Ελλάδα», δήλωσε ο γάλλος Πρόεδρος, Francois Hollande.
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 11:32

Α. Τσίπρας: Μας περιμένουν δύσκολες στιγμές το 2015

Σοβαρές χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη μετά την συνάντηση που είχε με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 10:52

Bloomberg: Καθοριστική για τον Αν. Σαμαρά η ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ

Ο κίνδυνος για τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι ότι θα γίνει το θύμα των δικών του επιτυχιών, καθώς οι ψηφοφόροι, εξασθενημένοι μετά από πέντε χρόνια λιτότητας, στρέφονται στον ηγέτη της αντιπολίτευσης που υπόσχεται ότι θα αντιστρέψει πολλές από τις περικοπές του πρωθυπουργού.
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 09:37

Σπαζοκεφαλιά με την Ελλάδα

Η ΕΕ παρακολουθεί με αγωνία το πόκερ εξουσίας που εκτυλίσσεται στην ελληνική βουλή. Το μήνυμα από το Βερολίνο είναι ένα: οι συμφωνίες θα πρέπει να γίνουν σεβαστές και από ενδεχόμενη νέα κυβέρνηση.
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 09:24

Σήμερα κλειδώνει με σφραγίδα Eurogroup η δίμηνη παράταση

Ολοκληρώνονται έξι παράλληλες διαδικασίες για την «τεχνική» επέκταση του μνημονίου από τρία κοινοβούλια, τον EFSF, την κυβέρνηση και οι αποφάσεις επικυρώνονται από την Ευρωομάδα. Το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα στο επίκεντρο των συζητήσεων των κοινοβουλίων. Ενδεχόμενη επικύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το δάνειο την Δευτέρα για «κάλυψη» έναντι πολιτικών εξελίξεων
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 16:59

Αλ. Τσίπρας στο Reuters: Θα ακυρώσω τις πολιτικές λιτότητας

Ο ΣΥΡΙΖΑ εάν εκλεγεί θα ακυρώσει τις πολιτικές λιτότητας που συμφωνήθηκαν από την τρέχουσα κυβέρνηση, αλλά θα διαπραγματευτεί την ελάφρυνση του χρέους με τους διεθνείς πιστωτές, χωρίς να προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες, ανέφερε ο επικεφαλής του κόμματος, Αλ. Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο Reuters.
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 16:34

Telegraph: Γιατί πρέπει η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ

Τους λόγους (με γραφήματα) για τους οποίους η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ, παρουσιάζει η Telegraph.
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 15:25

Bloomberg: Αυτές είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για οικονομία, χρέος, ευρώ

Σε μια «παρουσίαση» των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg. Όπως επισημαίνει, του κόμματος ηγείται ο Αλ. Τσίπρας και έχει υποσχεθεί να ακυρώσει την συμφωνία διάσωσης όταν έλθει στην εξουσία.
Σελ.
1 από 836
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη » Τελευταία
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια