Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €

Ελλάδα: Κρίση - Μνημόνιο

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 10:07
Η επίσκεψη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Schulz αύριο στην Αθήνα και του προέδρου του Eurogroup κ. Dijsselbloem την Παρασκευή, πέραν της πρώτης ανταλλαγής ευχών αβροφροσύνης, δεν πρόκειται να αλλάξει την μέχρι σήμερα στάση αμηχανίας αλλά και αδιαλλαξίας της Ευρωζώνης απέναντι στην Αθήνα.
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 19:41

Reuters: Δεν αποκλείουν διπλό νόμισμα αξιωματούχοι της Ευρωζώνης

Το νέο νόμισμα μπορεί να είναι υποσχετικοί τίτλοι IOUs. Απορρίπτει τις εικασίες ο Δ. Μάρδας.
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 19:14

Αυστρία: Η πολιτική λιτότητας έφερε τη συντριβή της ελληνικής οικονομίας

Η καταστροφική υποχώρηση του ελληνικού ΑΕΠ κατά 25% μέσα στα προηγούμενα χρόνια, οφείλεται κυρίως στη λανθασμένη πολιτική λιτότητας, τονίζεται σε σημερινή ανάλυση της δημόσιας Αυστριακής Ραδιοφωνίας.
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 16:12

Schaeuble: Πιο ανταγωνιστικες Ελλάδα, Ισπανία, Ιρλανδία και Πορτογαλία

Απέρριψε δε τους ισχυρισμούς ότι το γερμανικό πλεόνασμα αποτελεί πρόβλημα για την Ευρωζώνη.
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 15:45

BofA: Σημαντική η εβδομάδα για την Ελλάδα

Σημαντική είναι για την Ελλάδα η επόμενη εβδομάδα, αναφέρει σε ανάλυσή της με χθεσινή ημερομηνία η Bank of America Merrill Lynch.
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 14:43

ΟΔΔΗΧ: Tο Δημόσιο εξυπηρετεί διαχρονικά το δημόσιο χρέος της χώρας

"Οι εταίροι μας έχουν δεσμευτεί ότι θα ξεκινήσει η συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους προκειμένου αυτό να καταστεί βιώσιμο και η δέσμευση αυτή ουδόλως απεμπολήθηκε από τη χώρα μας με τη συμφωνία στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου του 2015".
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 14:36

Υπέρ του "Grexit" το 45% των Γερμανών

Σε ποσοστό 78% οι Γερμανοί τάσσονται κατά της καταβολής πολεμικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα, ενώ υπέρ του «Grexit» τάσσονται 45% (έναντι 52% πριν από δύο εβδομάδες). «Κακές» χαρακτηρίζουν τις ελληνογερμανικές σχέσεις 63% των πολιτών της χώρας.
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 13:38

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Δεν έχει έρθει η λίστα με τις προτάσεις της Ελλάδας

Η γερμανική κυβέρνηση δεν έχει λεπτομέρειες σχετικά με τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που η Ελλάδα πρόκειται να παρουσιάσει μέχρι την Δευτέρα, με την ελπίδα να αποφύγει την χρεοκοπία, δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 13:19

UBS: Τι περιμένουν οι αγορές από ένα Grexit

Με τίτλο «Planning for Grexit?», η UBS σε ανάλυσή της με χθεσινή ημερομηνία επισημαίνει ότι μια πιθανή στάση πληρωμών στις υποχρεώσεις της χώρας τον Απρίλιο προς το ΔΝΤ και μια έλλειψη συμβιβασμού με τους πιστωτές για τις μεταρρυθμίσεις, θα ασκήσει περαιτέρω πιέσεις στα ελληνικά assets καθώς ίσως αυξηθεί η πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 12:39

WSJ: Η Ελλάδα σπεύδει να καταθέσει τη λίστα

"Η Ελλάδα επισπεύδει τη σύνταξη της λίστας με τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που θα ικανοποιεί τους πιστωτές της και θα διασφαλίζει τη χρηματοδοτική βοήθεια που χρειάζεται".
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 12:34

Ευ. Τσακαλώτος: Είμαστε έτοιμοι για τη ρήξη

Την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης να πάει στη ρήξη με τους δανειστές της χώρας σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν αίσιο τέλος και η λίστα των μεταρρυθμίσεων δεν γίνουν αποδεκτές εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων.
Σελ.
1 από 965
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη » Τελευταία
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια