Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 07-Νοε-2018 12:58

  Car Τracker: Κάντε το αυτοκίνητό σας πιο "έξυπνο"!

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μια καινοτόμο λύση εύκολης παρακολούθησης και ελέγχου του αυτοκινήτου από συσκευές smartphone, tablet ή υπολογιστή, έχει αναπτύξει και ήδη προσφέρει σε 160 χώρες η Smartracker.

  Πρόκειται για μία πολύ μικρή συσκευή, το Car Tracker, η οποία συνδέεται στο όχημα, παρέχοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθεί, σε πραγματικό χρόνο και από οποιαδήποτε συσκευή, την τοποθεσία, τις ημερήσιες διαδρομές του οχήματος και άλλες πληροφορίες.

  Ο ιδιοκτήτης του οχήματος μπορεί επίσης να λαμβάνει ειδοποιήσεις σε περίπτωση που το όχημα του κινηθεί εκτός συγκεκριμένων γεωγραφικών ζωνών, που ο ίδιος έχει προκαθορίσει, ή σε περίπτωση που το όχημα κινηθεί χωρίς τη δική του παρουσία.

  Ο χρήστης μπορεί έτσι να λαμβάνει άμεσα ειδοποίηση σε περίπτωση πιθανής παραβίασης του οχήματος του. Μπορεί επίσης να είναι σίγουρος ότι η οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα ταξιδεύουν με ασφάλεια στο δρόμο, παρακολουθώντας την κίνηση του οχήματος σε πραγματικό χρόνο. Μπορεί τέλος απλά να βρει με ευκολία και χωρίς άγχος το όχημα του σε ένα πολυσύχναστο πάρκινγκ.

  "Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, με σκοπό την εμπορική διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που θα κάνουν τα αγαπημένα μας υπάρχοντα πιο 'έξυπνα' και την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και ξέγνοιαστη", αναφέρει ο γενικός διευθυντής της Smartracker, Αλέξης Παναγόπουλος.

  Η λύση της Smartracker θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου "ΕΚΟ-Αυτοκίνηση 2018". Αξίζει να σημειωθεί ότι το Car Tracker διατίθεται προς αγορά σε 160 χώρες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, στην ιστοσελίδα www.smartracker.net

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ