Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 31-Ιουλ-2018 14:11

  Η ψηφιακή πρόκληση μετατρέπεται σε σύμμαχο για τον επιχειρηματία

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου


  Για τις επιχειρήσεις η ψηφιακή εποχή αποτελεί μια νέα μεγάλη πρόκληση και ταυτόχρονα μια μοναδική ευκαιρία, να αναπτυχθούν, να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερους πελάτες και να αναδείξουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα. Πλέον ένα κατάστημα στα Γιάννενα μπορεί να έχει πελάτες στην Αθήνα ή ένα εστιατόριο στην Πεύκη να προσελκύσει πελάτες από την Ηλιούπολη. 

  Σε αυτό το νέο γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον ο επιχειρηματίας καλείται να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας για να κάνει την επιχείρησή του πιο αποτελεσματική και ανταγωνιστική. 
   

  Το ερώτημα είναι πως μπορεί η μικρή  επιχείρηση, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος να αποκτήσει πρόσβαση σε νέα εργαλεία και δυνατότητες της digital εποχής. Το Vodafone Smart Business έρχεται να καλύψει αυτήν ακριβώς την ανάγκη, πρωτοστατώντας στην ψηφιακή μετάβαση και αποτελώντας το σταθερό σημείο αναφοράς για χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις. Και η απάντηση έρχεται με τρεις πρωτοποριακές υπηρεσίες του Vodafone Smart Business, οι οποίες ανοίγουν νέους δρόμους και ευκαιρίες που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμες με υψηλό κόστος κυρίως για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις. 

  Η πρώτη πρωτοποριακή υπηρεσία είναι το Vodafone WiFi Marketing, μέσω του οποίου οι επιχειρήσεις αποκτούν ένα πολύτιμο εργαλείο μάρκετινγκ, που με εύκολο και οικονομικό τρόπο ενισχύει την πιστότητα της πελατειακής βάσης τους και τις πωλήσεις τους. Η υπηρεσία προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επισκέπτες της επιχείρησης και ταυτόχρονα βοηθά τον επιχειρηματία να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πελατεία του, τις ανάγκες και τα θέλω της. Και βέβαια η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα για στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες και ενίσχυση της παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα με περισσότερα likes στο Facebook και followers στο Twitter και το Instagram.

  Η δεύτερη πρωτοποριακή υπηρεσία του Vodafone Smart Business βοηθά τον επιχειρηματία, που διαθέτει στην επιχείρησή του ψυγεία ή καταψύκτες να κάνει πιο αποτελεσματική διαχείριση των πόρων της επιχείρησής του και να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα των προϊόντων του. Συγκεκριμένα με την υπηρεσία Vodafone Cooler Control ο επιχειρηματίας μπορεί να παρακολουθεί από απόσταση και να ενημερώνεται για τη λειτουργία των ψυγείων ή καταψυκτών. Για παράδειγμα η υπηρεσία παρέχει εικόνα  για τη θερμοκρασία, τα επίπεδα υγρασίας, κλπ, ώστε εάν παραστεί ανάγκη ή πρόβλημα να υπάρξει άμεση επέμβαση. Ταυτόχρονα η υπηρεσία παρέχει άμεση πληροφόρηση για το σημείο που βρίσκονται τα ψυγεία ακόμα και σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. 
   

  Η τρίτη πρωτοποριακή υπηρεσία του  Vodafone Smart Business, το Vodafone Business Online δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να αυξήσει την παρουσία του στα social media και το διαδίκτυο, γενικότερα. Μέσω της υπηρεσίας, ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα δημιουργίας ή και φιλοξενίας ιστοσελίδας, μπορεί να κατοχυρώσει domain και να αποκτήσει δωρεάν εταιρικό email αποκτώντας αμεσότερη πρόσβαση σε πελάτες όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Πλέον για μια επιχείρηση, η παρουσία στο διαδίκτυο δεν είναι απλά μια επιλογή, αλλά αποτελεί προϋπόθεση ανταγωνιστικότητας, αφού αυξάνει την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις . Με την υπηρεσία  Vodafone Business Online ακόμη και η πιο μικρή επιχείρηση μπορεί να αξιοποιήσει την ολοένα αυξανόμενη τάση των καταναλωτών να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για έρευνα αγοράς . Πρακτικά με το  Vodafone Business Online οι επιχειρήσεις αποκτούν απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης και πρόσβασης σε νέους πελάτες. 

  Και βέβαια τα ψηφιακά εργαλεία του Vodafone Smart Business προσφέρονται με την καθοδήγηση και τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας της Vodafone.

  Μάθε περισσότερα για το Vodafone Smart Business στο Vodafone.gr 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ