Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Ιουν-2018 19:08

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Digital Analytics Summit!

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Digital Analytics Summit!

  To Digital Analytics Summit είναι ένα διήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο όπου θα παρουσιαστούν επιτυχείς πρακτικές πάνω στις τελευταίες Αnalytics τεχνολογίες. θα συζητηθούν θέματα από Predictive Analytics και Machine learning μέχρι Advanced Analytics for mobile Apps και Data Visualization.

  Το Summit θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 27 και 28/06. Την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθεί ένα workshop όπου στο τέλος όλοι όσοι συμμετέχουν θα μπορέσουν να πάρουν την πιστοποίηση της Google στο Analytics. Την επόμενη μέρα θα λάβει μέρος το συνέδριο σε έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Athinais Cultural Center. 

  Μέσα σε δύο μέρες οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν μια πλήρη εκπαιδευτική & διαδραστική εμπειρία που θα τους δώσει εξειδικευμένη γνώση πάνω στον ολοένα αυξανόμενο data-driven κόσμο.

  Η σημασία των data skills και του συνεδρίου κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική καθώς: 

  - Για τις επιχειρήσεις

  Ο αριθμός των δεδομένων που παράγουμε αλλά και στα οποία έχουμε πρόσβαση, αυξάνεται εκθετικά. Προβλέπεται ότι θα διπλασιάζεται κάθε 2 χρόνια μέχρι το 2020. Παράλληλα σε εταιρικό επίπεδο η συντριπτική πλειοψηφία των δεδομένων βλέπουμε ότι δεν αξιοποιείται σωστά. Έρευνες αναφέρουν ότι μόνο το 4% των εταιρειών κάνουν καλή χρήση των δεδομένων τους. Συγχρόνως βλέπουμε την τεχνολογία και τις πηγές της συνεχώς να αλλάζουν και να εξελίσσονται. Το ταξίδι της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και του machine learning έχει ήδη ξεκινήσει και είναι πλέον σαφές ότι οι επιχειρήσεις που δεν θα υιοθετήσουν τις νέες αυτές τεχνολογίες θα μείνουν πίσω.

  - Τους απόφοιτους

  Η IBM προβλέπει ότι η ανάγκη για Data scientists θα αυξηθεί κατά 28% μέχρι το 2020. Παράλληλα δεξιότητες πάνω σε machine learning , AI και Big Data είναι οι πιο δύσκολες να αξιολογηθούν σε επίπεδο προσλήψεων ενώ η μεγάλη τους ζήτηση έχει ωθήσει τους μισθούς σε παράλογα ύψη. Γι' αυτό και η συμμετοχή νέων σε προγράμματα και μαθήματα πάνω σε αυτά τα skills έχουν αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

  -  Τις startups

  Με την βοήθεια του EquiFund πολλές startups εταιρείες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι βασικοί τομείς επενδύσεων, είναι επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας αλλά και σε τεχνολογίες πληροφορικής. Γι’αυτό οι επιχειρήσεις  οι οποίες θα αναζητήσουν πόρους από το EquiFund, θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε data skills χαρακτηριστικά όπως engineering, analytics, machine learning κ.α.

  Tο συνέδριο απευθύνεται σε digital marketers, e-commerce managers, data analysts, web επιχειρηματίες, στελέχη start-ups και γενικά όλους όσους θέλουν να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στα Analytics καθώς και τον τρόπο να τις αξιοποιούν. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στη σελίδα http://analytics-summit.growth.gr/

  Εισηγητές θα είναι 12 διακεκριμένα στελέχη από Ελλάδα και εξωτερικό, όπως οι:

  -  Daniel Waisberg - Google, Analytics Advocate
  Ο Daniel είναι ένας από τους 3 "Analytics Evangelists" της Google. Είναι επίσης μέλος της ομάδας εκπαίδευσης Google Analytics και ο συγγραφέας του βιβλίου "Google Analytics Integrations"

  -  Peter O’Neill - Leap Three, Director of Analytics Consultancy & MeasureCamp
  Είναι Lead Consultant του digital agency "LeapThree” στο Λονδίνο και ιδρυτής του Measurecamp όπου κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια, από μια μικρή Αγγλική digital analytics κοινότητα να το μετατρέψει σε μια συνάντηση που τρέχει σε διεθνές επίπεδο

  - Γεράσιμος Νικολόπουλος - Growth, CEO
  Είναι ιδρυτής & Digital Strategist της Growth, ενός digital agency με δυνατή τεχνογνωσία και εξειδίκευση στα Analytics. Είναι ομιλητής της Google Partner Academy για θέματα PPC & Analytics. Έχει παρουσιάσει σε events όπως Google Partners, Superweek και Meet Magento σε όλη την Ευρώπη 

  - Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος - Eurobank, Head of Digital Analytics & Performance Marketing

  Είναι υπεύθυνος του τμήματος Digital Analytics & Performance Marketing στη Eurobank. Με πολυετή πείρα στην τραπεζική ψηφιακή παρουσία, διαχειρίζεται μεγάλα projects πάνω σε web & mobile Analytics

  Το συνέδριο διοργανώνεται από τη Growth Digital, που είναι η μοναδική εταιρεία σε όλα τα Βαλκάνια πιστοποιημένη ως Google Analytics Services & Sales Partner. Mε δυνατή τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε Bank Analytics συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως Eurobank, Piraeus Bank, E-shop.gr, Wehkamp, Philip Morris κ.α.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ