Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 22-Ιουν-2018 18:25

  Για το Καινοτόμο Κέντρο Προληπτικής Διαχείρισης Συμβάντων  με Video Analytics έχεις ενημερωθεί;

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

   

  Με την τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας στις μέρες μας, όλοι ψάχνουμε μία ολοκληρωμένη λύση για να ασφαλίσουμε καλύτερα και σωστότερα το σπίτι και  την επιχείρηση μας από οποιαδήποτε παρεμβατική ενέργεια.

  Την πιο σωστή λύση δίνει η εταιρεία In2Solution με την πρωτοποριακή υπηρεσία Video Guard η οποία προσφέρει ένα ευέλικτο σύστημα απομακρυσμένης φύλαξης, επιτήρησης, προστασίας και διαχείρισης των εγκαταστάσεων της επιχείρησης ή της κατοικίας σας.

  Τα συστήματα με Video Analytics, ή αλλιώς συστήματα ανάλυσης δεδομένων, χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτοματοποιημένης επεξεργασίας και ανάλυσης της ροής του βίντεο, η οποία μπορεί να γίνει σε πραγματικό χρόνο ή και σε μεταγενέστερο από καταγεγραμμένα βίντεο.

  Στην περίπτωση ύποπτης συμπεριφοράς ενημερώνεται απευθείας το προσωπικό του Κέντρου Λήψης Εικόνας της In2solution, το οποίο μέσω της τεχνολογίας Video Analytics μπορεί να επανεξετάσει και να αναλύσει το καταγεγραμμένο βίντεο στον ελάχιστο δυνατό χρόνο αλλά και να εντοπίσει κάθε περιστατικό, δρώντας άμεσα.

  Πιο αναλυτικά, η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης επιτρέπει την πλήρη επιτήρηση της περιμέτρου του χώρου, ενώ η αξιοποίηση της τεχνολογίας Video Analytics βοηθά στην άμεση ανίχνευση οποιασδήποτε προσπάθειας παραβίασης.

  Μέσω της συνδεδεμένης μεγαφωνικής εγκατάστασης ο χειριστής του Κέντρου Λήψης Εικόνας έχει τη δυνατότητα να μιλήσει απομακρυσμένα στον χώρο, αιφνιδιάζοντας και αποτρέποντας τον επίδοξο εισβολέα από το να συνεχίσει την προσπάθειά του.

  Εάν παρόλα αυτά ο εισβολέας παραβιάσει την εγκατάσταση, ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει απομακρυσμένα τον φωτισμό, το σύστημα συναγερμού και τα μηχανήματα παραγωγής ομίχλης, καθιστώντας τον χώρο ουσιαστικά απροσπέλαστο.

  Συνδυάζοντας το πιο σύγχρονο λογισμικό και συστήματα τελευταίας τεχνολογίας με εξειδικευμένο προσωπικό, το Video Guard αποτελεί την ανταγωνιστικότερη πρόταση υψηλής ασφάλειας για επιχειρήσεις και κατοικίες. Και αυτός είναι ο λόγος που το επιλέγουν δεκάδες επιχειρήσεις και ιδιώτες καθημερινά.
  Για επιπλέον πληροφορίες : 210 6000061,  www.in2solution.gr 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ