Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 23-Μαϊ-2018 16:09

  Cosmote: 5GB με λιγότερο από 1 ευρώ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Cosmote: 5GB με λιγότερο από 1 ευρώ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

  Συνεχίζοντας τις προσφορές των πακέτων GIGANOW για τους συνδρομητές της, η Cosmote προσφέρει πακέτα GB σε πολύ χαμηλή τιμή, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Προλαμβάνοντας τις αυξημένες ανάγκες τους για επικοινωνία, η Cosmote δίνει, με μόλις 0,90€, 5GB στους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου Cosmote​​​​​​​, οικιακούς και εταιρικούς, καθώς επίσης 3GB στους συνδρομητές καρτοκινητής.​​​​​​​

  H νέα προσφορά, η τέταρτη του GIGA NOW για φέτος, ισχύει για 3 ημέρες, έως την Δευτέρα 28 Μαΐου. Έτσι, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE θα μπορούν να βρίσκονται συνέχεια online, χωρίς να σκέφτονται τα data που καταναλώνουν.

  Η Cosmote δημιούργησε τα πακέτα GIGA NOW, απαντώντας στην αυξημένη ζήτηση των συνδρομητών για περισσότερο mobile internet, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Συνολικά, σε επίπεδο τετραετίας η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

  Τα τελευταία δύο χρόνια, η μέση ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου Cosmote έχει αυξηθεί κατά 50%, ενώ η πληθυσμιακή κάλυψη  του 4G / 4G+ δικτύου Cosmote ξεπερνά το 98% και 92% αντίστοιχα, καθιστώντας την Cosmote​​​​​​​, Νο1 δίκτυο στην Ελλάδα. Παράλληλα, για μία ακόμη χρονιά, η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων P3 Communications, απένειμε στην Cosmote​​​​​​​ την πιστοποίηση "Best in Test" για τις καλύτερες υπηρεσίες φωνής και Mobile Internet στην Ελλάδα.

  Για να επωφεληθούν της προσφοράς, οι συνδρομητές Cosmote​​​​​​​ μπορούν να ενεργοποιήσουν  το πακέτο τους, έως και τις 27/05/18,μέσα από το MyCOSMOTEapp ή το WHAT’S UP app.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ