Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 28-Φεβ-2018 13:56

  Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά στο Mobile World Congress η Intracom Telecom

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει η Intracom Telecom στο Mobile World Congress.

  Φέτος, μεταξύ άλλων, η εταιρία παρουσιάζει:

  * Τις ασύρματες λύσεις οικιακής & εταιρικής πρόσβασης προσφέροντας ταχύτητες σύνδεσης 5G

  * Το πρωτοποριακό σύστημα υψηλής χωρητικότητας για ταχύτητες εως 10 Gbit/s, το οποίο λειτουργεί σε συχνότητες Millimetre-Wave

  * Tη μοναδική πλατφόρμα διαχείρισης δικτύων και υποδομών για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών σε όλους τους τομείς ασύρματης πρόσβασης, μετάδοσης & IoT. 

  Επιπλέον, η Intracom Telecom παρουσιάζει την πλατφόρμα για υπηρεσίες Virtualized WiFi που επιτρέπει σε παρόχους καθώς και δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς να ενοποιούν, να μοιράζονται και να αξιοποιούν αποδοτικά φυσικούς πόρους WiFi. Η πλατφόρμα Big Data Analytics της εταιρείας η οποία προσφέρει αποτελεσματική αξιοποίηση των δεδομένων που έχουν στη διάθεσή τους οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. 

  Οι επισκέπτες του περιπτέρου έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων για Έξυπνες Πόλεις και μεγάλα συγκροτήματα, που περιλαμβάνει έξυπνο φωτισμό, διαχείριση απορριμμάτων, έλεγχο κυκλοφορίας και ήχου, έξυπνη στάθμευση, και υπηρεσίες συνδεσιμότητας. Οι λύσεις αυτές είναι ενσωματωμένες στην IοT πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης και ελέγχου της εταιρίας η οποία βοηθά στην αποτελεσματική οργάνωση πολλαπλών υπηρεσιών Έξυπνης Πόλης συμβάλλοντας παράλληλα στην ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων της πόλης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων για τους δήμους και τις κοινότητες. 

  Η εταιρία παρουσιάζει επίσης τις τελευταίες λύσεις της για το έξυπνο σπίτι και το συνδεδεμένο αυτοκίνητο. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ