Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Σεπ-2017 11:45

  Εταιρείες τεχνολογίας στην κορυφή της λίστας με τα πιο πολύτιμα brands

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η τεχνολογία σήμερα κυριαρχεί σε σχεδόν κάθε σημαντικό τομέα της καθημερινότητάς μας. Όλες οι πτυχές της σύγχρονης ανθρώπινης δραστηριότητας εξαρτώνται από αυτή. Δεν είναι παράλογο που οι εταιρείες τεχνολογίας είναι εξαιρετικά επιτυχημένες.

  Μάλιστα, πολλές από αυτές είναι πιο επιτυχημένες από αρκετούς άλλους κολοσσούς της οικονομίας, ξεπερνώντας σε αξία και αναγνωρισιμότητα ακόμα και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της βιομηχανίας οχημάτων ή τροφίμων.

  Οι νεότερες εκτιμήσεις της Interbrand μας δίνουν μία γενικότερη εικόνα του τι συμβαίνει σήμερα στην αγορά. Η εταιρεία με την μεγαλύτερη αξία είναι η Apple με αξία περίπου $184,2 δισ., ενώ ακολουθείται από τη Google, με αξία περίπου $141,7 δισ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Microsoft, η οποία πάντως ξεπερνά την Coca Cola.

  • Το γράφημα παρέχεται από τηStatista.
  πηγή PC Magazine

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  17:31 16/10

  Η Ebury έγινε μέλος του δικτύου SWIFT gpi

  Το SWIFT gpi συγκροτείται από περισσότερους από 110 διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς. Η Ebury είναι ο ένας από τους δυο μη τραπεζικούς οργανισμούς που συμμετέχουν στο δίκτυο.

  15:52 12/10

  ΣΕΠΕ: Η ΕΕ αναθεωρεί το θεσμικό πλαίσιο για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες

  Την τόνωση των επενδύσεων στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών επιδιώκει η Ε.Ε. σε μια προσπάθεια αφενός να επιτύχει -στο εσωτερικό της- την οικονομία και κοινωνία των gigabit που υπόσχεται, αφετέρου να...

  18:57 10/10

  Στην in4capital ο Πέτρος Οικονόμου

  Μετά την είσοδο της Onemind στην ομάδα της in4capital τον προηγούμενο μήνα, άλλη μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της εταιρείας είναι γεγονός.