Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 12-Αυγ-2017 10:58

  Τα eSports στην Ολυμπιάδα του 2024;

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η διεθνής Ολυμπιακή επιτροπή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αν συζητήσει σοβαρά την πιθανότητα να προστεθούν κάποια παιχνίδια των eSports στο πρόγραμμα των αγώνων του 2024 που θα διεξαχθούν στη Γαλλία. Ο λόγος που κάτι τέτοιο συζητείται "σοβαρά" πλέον, είναι το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον που δείχνει η νέα γενιά για το συγκεκριμένο είδος, οπότε θα γίνει μία προσπάθεια να εξεταστεί αν υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ του κλασικού αθλητισμού και νέων τεχνολογιών.

  Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που κάτι τέτοιο συζητιέται, κθώς στην Ολυμπιάδα του 2016 στην Βραζιλία, κάποια eSports games [όπως το Super Smash Bros.] είχαν περιληφθεί ήδη ως αγωνίσματα επίδειξης. Η δική μας άποψη είναι ότι σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024, κυρίως διότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο, και πιστεύουμε ότι αν είναι να συμβεί θα γίνει κάποια στιγμή σε κάποια Ολυμπιάδα που θα διεξαχθεί σε ασιατικό έδαφος!

  πηγή PC Magazine

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  17:31 16/10

  Η Ebury έγινε μέλος του δικτύου SWIFT gpi

  Το SWIFT gpi συγκροτείται από περισσότερους από 110 διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς. Η Ebury είναι ο ένας από τους δυο μη τραπεζικούς οργανισμούς που συμμετέχουν στο δίκτυο.

  15:52 12/10

  ΣΕΠΕ: Η ΕΕ αναθεωρεί το θεσμικό πλαίσιο για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες

  Την τόνωση των επενδύσεων στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών επιδιώκει η Ε.Ε. σε μια προσπάθεια αφενός να επιτύχει -στο εσωτερικό της- την οικονομία και κοινωνία των gigabit που υπόσχεται, αφετέρου να...

  18:57 10/10

  Στην in4capital ο Πέτρος Οικονόμου

  Μετά την είσοδο της Onemind στην ομάδα της in4capital τον προηγούμενο μήνα, άλλη μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της εταιρείας είναι γεγονός.