Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 20-Απρ-2017 14:49

  Σε smartphones και tablets είναι πλέον διαθέσιμη η εφαρμογή "infogov"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε smartphones και σε tablets είναι πλέον διαθέσιμη η εφαρμογή "infogov", που αποσκοπεί στην άμεση ενημέρωση των πολιτών για όλους τους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής.

  Η εφαρμογή διατίθεται στα λειτουργικά συστήματα "android" και "ios" και η εγκατάσταση πραγματοποιείται μέσω του "PlayStore " ή του "AppStore", αντίστοιχα.

  Όπως ενημερώνει το υπουργείο Εσωτερικών, το "infogov", εκτός από τη θεματική ενότητα "Δημόσια Διοίκηση & Αυτοδιοίκηση", περιέχει τις εξής κατηγορίες:

  - Κοινωνική Αλληλεγγύη & Πρόνοια
  - Παιδεία
  - Υγεία
  - Ανάπτυξη & Οικονομία
  - Εργασία & Κοινωνική Ασφάλιση
  - Περιβάλλον & Ενέργεια, Αγροτική Ανάπτυξη
  - Πολιτισμός & Αθλητισμός
  - Άλλα Θέματα

  Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σε ποια ή ποιες από τις θεματικές ενότητες θέλουν να ενημερώνονται μέσω αυτόματων ειδοποιήσεων, ενεργοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή "notification".

  Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  17:31 16/10

  Η Ebury έγινε μέλος του δικτύου SWIFT gpi

  Το SWIFT gpi συγκροτείται από περισσότερους από 110 διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς. Η Ebury είναι ο ένας από τους δυο μη τραπεζικούς οργανισμούς που συμμετέχουν στο δίκτυο.

  15:52 12/10

  ΣΕΠΕ: Η ΕΕ αναθεωρεί το θεσμικό πλαίσιο για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες

  Την τόνωση των επενδύσεων στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών επιδιώκει η Ε.Ε. σε μια προσπάθεια αφενός να επιτύχει -στο εσωτερικό της- την οικονομία και κοινωνία των gigabit που υπόσχεται, αφετέρου να...

  18:57 10/10

  Στην in4capital ο Πέτρος Οικονόμου

  Μετά την είσοδο της Onemind στην ομάδα της in4capital τον προηγούμενο μήνα, άλλη μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της εταιρείας είναι γεγονός.