Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 10-Ιαν-2017 17:45

  Tο δικό της ψηφιακό βοηθό ετοιμάζει η Nokia

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Nokia επιστρέφει σιγά-σιγά στην αγορά των smartphones και μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Nokia 6, ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τα μελλοντικά της πλάνα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

  Όπως φαίνεται, η Nokia θα απαντήσει στο Siri της Apple, το Google Assistant και το Viv της Samsung με ένα δικό της AI assistant που θα έχει την ονομασία Viki.

  Όπως φαίνεται, η εταιρεία έκανε όλη τη διαδικασία κατοχύρωσης για την εν λόγω ονομασία με περιγραφή που ταιριάζει σε ένα βοηθό που λειτουργεί σε φορητές συσκευές.

  Αυτό που μένει βέβαια να δούμε είναι αν η Nokia σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα σχετικό πρόγραμμα που θα "τρέχει" μόνο στις συσκευές της ή και σε όλα τα Android smartphones.

  πηγή PC Magazine

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  17:31 16/10

  Η Ebury έγινε μέλος του δικτύου SWIFT gpi

  Το SWIFT gpi συγκροτείται από περισσότερους από 110 διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς. Η Ebury είναι ο ένας από τους δυο μη τραπεζικούς οργανισμούς που συμμετέχουν στο δίκτυο.

  15:52 12/10

  ΣΕΠΕ: Η ΕΕ αναθεωρεί το θεσμικό πλαίσιο για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες

  Την τόνωση των επενδύσεων στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών επιδιώκει η Ε.Ε. σε μια προσπάθεια αφενός να επιτύχει -στο εσωτερικό της- την οικονομία και κοινωνία των gigabit που υπόσχεται, αφετέρου να...

  18:57 10/10

  Στην in4capital ο Πέτρος Οικονόμου

  Μετά την είσοδο της Onemind στην ομάδα της in4capital τον προηγούμενο μήνα, άλλη μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της εταιρείας είναι γεγονός.