Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 18-Απρ-2018 17:45

  Έρχεται η απευθείας πληρωμή φόρων με κάρτα στο taxis

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Έρχεται η απευθείας πληρωμή φόρων με κάρτα στο taxis

  Απόφαση με την οποία ανοίγει ο δρόμος για να μπορούν οι φορολογούμενοι να πληρώνουν με πλαστικό χρήμα όλες τις φορολογικές οφειλές απευθείας στο δικτυακό τόπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (www.aade) υπέγραψε ο διοικητής της Αρχής, Γ. Πιτσιλής. 

  Στην πράξη αυτό που γίνεται τώρα μέσω των δικτύων ιντερνετικής εξυπηρέτησης των τραπεζών (web banking) θα μπορεί να γίνεται και απευθείας στο taxis. Η πρακτική σημασία αυτής της διευκόλυνσης είναι ότι η ηλεκτρονική καρτέλα οφειλών του φορολογούμενου θα ενημερώνεται αμέσως και όχι σε 2-3 εργάσιμες ημέρες που γίνεται σήμερα με την πληρωμή μέσω των τραπεζικών δικτύων. Ετσι, δεν θα μπλοκάρεται ούτε για μια ημέρα η έκδοση φορολογικής ενημερότητας.

  Στην επίσημη ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ αναφέρει:  

  Εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται η δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της απόφασης, που υπέγραψε ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, μέσω της οποίας η ΑΑΔΕ θα παρέχει στους φορολογουμένους τη δυνατότητα να πληρώνουν βεβαιωμένες αρρύθμιστες οφειλές, Φυσικών και Νομικών προσώπων, με τη χρήση καρτών πληρωμών.

  Η πληρωμή θα πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας, "Προσωποποιημένη Πληροφόρηση" του TAXISnet, στη διαδικτυακή πύλη της Α.Α.Δ.Ε., www.aade.gr.

  Με τη νέα παρεχόμενη υπηρεσία, είναι δυνατή η πληρωμή πολλών οφειλών σε μία
  συναλλαγή, και με την επιτυχή ολοκλήρωσή της, οι οφειλές πιστώνονται άμεσα.

  Διαβάστε ακόμη: 

  * Πληρωμές φόρων απευθείας στο taxisnet 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων