Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Σε δημόσια διαβούλευση σχέδιο για τις τριγωνικές συναλλαγές.
Μικρό καλάθι θα πρέπει να κρατούν οι φορολογούμενοι όσον αφορά στις προσδοκίες τους για τις νέες αντικειμενικές τιμές των ακινήτων. Ένα από τα βασικά συστατικά των νέων τιμών ζώνης που αναμένεται να οριστικοποιηθούν έως τον Ιούνιο θα είναι οι εμπορικές τιμές που έχει επεξεργαστεί η Τράπεζα της Ελλάδος.
Ο συνολικός επανασχεδιασμός του εντύπου της φορολογικής δήλωσης σε συνδυασμό με την καθυστέρηση στην έκδοση αποφάσεων αλλά και οι απαιτούμενες αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος ήταν, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών κα Νάντια Βαλαβάνη, οι λόγοι για τους οποίους έχει καθυστερήσει το άνοιγμα της εφαρμογής για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.
Τα όριά τους θα δοκιμάσουν φορολογούμενοι και taxisnet με τη φετινή φορολογική δήλωση. Αν και το σύστημα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα έπρεπε βάσει νόμου να έχει ανοίξει από τις αρχές Φεβρουαρίου, βρισκόμαστε στα τέλη Απριλίου και ακόμη δεν έχει ανοίξει.
Oμιλία της Γενικής Γραμματέως Δημοσιών Εσόδων στο 11o ετήσιο συνέδριο Athens Tax Forum.
Μπορεί να φτάνει το 10% ή και 20%.
Με τη συνδρομή Βέλγων εφοριακών.
Μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, πρόκειται να ενεργοποιήσει το υπουργείο Οικονομικών για όσους δεν ενταχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων.
Μέσω διαδικτύου η αίτηση για τη ρύθμιση οφειλών οι οποίες είναι κάτω των 5.000 ευρώ.