Η Space Hellas συμμετείχε ως εκθέτης στο διεθνές συνέδριο Capacity Eurasia 2016 που πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά και για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 20 & 21 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

To συνέδριο αποτελεί μοναδικό σημείο συνάντησης της Τηλεπικοινωνιακής αγοράς της Ασίας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο πάνω από 350 ανώτατα στελέχη που εκπροσωπούν 150 οργανισμούς από 50 χώρες, σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου τα στελέχη της Space Hellas είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων με τους οποίους η εταιρεία διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες, όπως επίσης να διερευνήσουν τις δυνατότητες για νέες συνεργασίες. Είχαν ακόμη την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις σημαντικότερες εξελίξεις στο Ευρασιατικό Τηλεπικοινωνιακό οικοσύστημα, να ενημερωθούν για νέες αναδυόμενες αγορές, όπως, της Μέσης Ανατολής και τις δυνατότητες ανάπτυξης στην περιοχή του Ιράν, του Καυκάσου και της Κασπίας.

Η Space Hellas, με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και της ασφάλειας, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ΙCT Integrators & Telecom Service Providers. Η εταιρεία, μεθοδικά και σταθερά, ενισχύει την εξωστρέφειά της επενδύοντας στη διεθνή της παρουσία και στις δραστηριότητές της σε νέες αγορές.