Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 30-Ιουλ-2012 09:19

  Σε χαμηλά 7ετίας ο δανεισμός από γερμανικές τράπεζες σε ασθενέστερες χώρες

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  (Dow Jones) – Ο διατραπεζικός δανεισμός από τις γερμανικές τράπεζες προς κάποιες ασθενέστερες χώρες της ευρωζώνης, υποχώρησε στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2005, όπως αναφέρουν οι Financial Times αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους.

  Επικαλούμενες στοιχεία από ανάλυση της Bundesbank που διεξήγε η Morgan Stanley, οι FT δηλώνουν ότι από τον Ιανουάριο στο τέλος Μαΐου, ο καθαρός δανεισμός των γερμανικών τραπεζών προς την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία, υποχώρησε κατά 55 δισ. ευρώ στα 241 δισ. ευρώ.

  Το report τονίζει επίσης πως η Morgan Stanley επισημαίνει πως ο διατραπεζικός δανεισμός από γαλλικές τράπεζες έχει υποχωρήσει κατά το ήμισυ από τον Απρίλιο του 2010, στα 489 δισ. ευρώ, στο τέλος Μαΐου.

  © Dow Jones Newswires

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Ροή Ειδήσεων

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  11:09 18/10

  Γερμανία: Το συνταγματικό δικαστήριο απέρριψε αίτημα μη συμμετοχής της Bundesbank στο QE

  Το συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας απέρριψε σήμερα αίτημα για απαγόρευση της συμμετοχής της Bundesbank από το να συμμετέχει στο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της ΕΚΤ, ανέφερε το δικαστήριο σε...

  10:15 18/10

  RAF: Τα μυστήρια της δεύτερης γενιάς τρομοκρατών

  Πριν από ακριβώς 40 χρόνια η RAF δολοφόνησε τον πρόεδρο των Γερμανών εργοδοτών Χανς Μάρτιν Σλάιερ. Αιματηρός επίλογος στο "γερμανικό φθινόπωρο" του 1977, που άφησε πίσω του ερωτηματικά και...