Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Weekend Edition

Reality check για τις τιμές-στόχους στο Χρηματιστήριο

Πως αναπροσαρμόζονται οι εκτιμήσεις ξένων οίκων και εγχώριων ΑΧΕ για την πορεία των μετοχών του FTSE25. Το sell-off, το πολιτικό ρίσκο και η επόμενη μέρα στο ταμπλό.
Ε.Ε. προς Άγκυρα: Αναγνωρίστε την Κυπριακή Δημοκρατία
Στον "αέρα" το κοινό ελληνοτουρκικό υπουργικό συμβούλιο που είχε ατύπως προσδιορισθεί να γίνει στην Αθήνα τον Νοέμβριο.
Η αθέατη πλευρά της ρύθμισης των 100 δόσεων
Ο "ηθικός κίνδυνος" της πιο γενναιόδωρης ρύθμισης των τελευταίων τουλάχιστον δέκα ετών, και η αντίστροφη μέτρηση για την... επόμενη "τελευταία" ρύθμιση.
Δώσε το σπίτι σου, για να αυξήσεις τη... σύνταξή σου
"Αντίστροφα ενυπόθηκα δάνεια" προτείνει η κοινοτική "Λευκή Βίβλος" για την επάρκεια των εισοδημάτων των συνταξιούχων. Συζητείται όλο και περισσότερο, ειδικά για την Ελλάδα.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 
ΞšΞ΅Ο†Ξ¬Ξ»Ξ±ΞΉΞΏ
Διαβάστε στο Κεφάλαιο
Ένδειξη παρουσίας τυμβωρύχων η μαρμάρινη κεφαλή στην Αμφίπολη;
Την παρουσία τυμβωρύχων επιβεβαιώνει η μαρμάρινη κεφαλή που βρέθηκε στον τρίτο θάλαμο, εκτιμά ο καθηγητής κλασικής αρχαιολογίας Π. Θέμελης.
"Καμπανάκι" για την γαλλική οικονομία από τον Ζισκάρ Ντ΄ Εστέν
Η Γαλλία "κινδυνεύει να βρεθεί στην κατάσταση την οποία έχει γνωρίσει η Ελλάδα" και να αναγκαστεί "να ζητήσει τη βοήθεια του ΔΝΤ".
H κατάκτηση του διαστήματος στο MP3 σου
Η NASA απέκτησε σελίδα στο Soundcloud και "ανέβασε" σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της διαστημικής εποποιίας...

’μεση αποδέσμευση χρημάτων για τους πληγέντες δήμους

Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τις χθεσινές πλημμύρες.

Οι ρυθμίσεις πηγαινοέρχονται, τα χαμηλά έσοδα στα Ταμεία... μένουν

Στα ίδια επίπεδα από το 2011 οι εισπράξεις από διακανονισμούς. Κατά 35% έχουν μειωθεί οι τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές.

Τα πάντα ρει σε πλήρη σύγχυση

Καμπανάκι κινδύνου από τα εκτός Βουλής κόμματα που θα κρίνουν το περιθώριο αυτοδυναμίας του πρώτου.

Reuters: 25 τράπεζες "κόβονται" στα stress tests

Για εικασίες κάνει λόγο εκπρόσωπος της ΕΚΤ.

Έρχεται διάταξη για προστασία της "κατοικίας της οικογένειας"

Όπως προαναγγέλλει ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σπέρνουν ανέμους, θερίζουν θύελλες στο Ελληνικό

Το Νοέμβριο η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορούν να μας ζητούν συναίνεση

Θα μείνετε για πάντα στην αντιπολίτευση, απαντά η Σ. Βούλτεψη.

Προβάδισμα 8,5 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής.

Βαφτίζουν τον χειμώνα "απρόβλεπτο γεγονός" για απευθείας αναθέσεις

Aπίστευτα τεχνάσματα φορέων του Δημοσίου προκειμένου να παρακάμψουν τη νομοθεσία.
Ο κλάδος της υγείας κρύβει κέρδη
Μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί να αναλάβει κάποιος αν "κυνηγήσει" στον κλάδο περιπτώσεις μικρών φαρμακευτικών που δοκιμάζουν νέα φάρμακα. ETFs που επενδύουν στον κλάδο της υγείας με υψηλές αποδόσεις φέτος.
Χρυσός και ασήμι υποτονικά και το 2015 εκτιμούν οι αναλυτές της Natixis
Οι εξελίξεις στις ΗΠΑ, οι οποίες συνεχίζουν να αμβλύνουν την ανάγκη των επενδυτών για αναζήτηση ασφαλών επενδυτικών "καταφυγίων", θα είναι ο βασικός καταλύτης για την κίνηση των τιμών του χρυσού το επόμενο έτος.
Πίεση στο κακάο με φόντο τα στοιχεία για την ευρωπαϊκή παραγωγή
Αφορμή για πτωτική "διόρθωση" στο κακάο αποτέλεσαν τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν για τους όγκους επεξεργασίας στα αλεστήρια της Ευρώπης κατά τη διάρκεια του γ΄ τριμήνου. Βασική ανησυχία της αγοράς παραμένει η επιδημία του ιού Έμπολα.
Πολλοί αξιωματούχοι στην Μόσχα, μεταξύ των οποίων και ανώτερα κυβερνητικά πρόσωπα, είναι πεπεισμένοι ότι οι ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία έχουν καταλήξει σε μια μυστική συμφωνία για να κάνουν τη ζωή της Ρωσίας δυσκολότερη και να αλλάξουν το καθεστώς διακυβέρνησης.
Το Ισραήλ δεν μπορεί πλέον να είναι ένας θεατής στο περιθώριο και να αντιδρά αυτόματα και ενστικτωδώς, αντ’ αυτού, θα πρέπει να ενεργεί με βάση την ιδέα ότι θα πρέπει να βοηθήσει, ενεργά ή απέχοντας από τη δράση, τον καθένα που πολεμά τους ριζοσπάστες Σουνίτες τζιχαντιστές.
Κολοσσιαία εξωτερικά προβλήματα έρχονται στον δρόμο της Ευρώπης. Και όμως, υπάρχουν λίγες ενδείξεις ότι οι 28 χώρες της ΕΕ θα αρχίσουν να δρουν έναντι των κοινών απειλών και υπέρ των συμφερόντων τους πιο ενωτικά, με περισσότερο ισχυρό και δυναμικό τρόπο κάποια στιγμή σύντομα.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Δεν θα κουρέψουν, λέει, τα δάνεια που πήραμε από το ΔΝΤ! Έτσι είπε ο κ. Σταθάκης. Ότι θα "διαπραγματευτούν" μόνο τα δάνεια από την Ευρώπη. Η μεγαλύτερη πολιτική φάρσα των τελευταίων ετών αρχίζει να αποκαλύπτεται. Μίλησαν για μονομερείς ενέργειες. Το μάζεψαν σε διαπραγματεύσεις. Τώρα ξέρουν ότι δεν μπορούν να κουρέψουν παρά μόνο τα μουστάκια τους. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ένα παχυλό ψέμα.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, στην Πλατεία Κουμουνδούρου το γνωρίζουν. Με επιτόκια πάνω από το 5-7% και το Γενικό Δείκτη κάτω από τις 1.000 μονάδες εξουσία δεν βλέπουν στον αιώνα τον απάντα... Ή αν τη δουν, θα είναι για πολιτική συμφορά... Οι αγορές για μια οικονομία είναι ό,τι το οξυγόνο για ένα οργανισμό. Αν κλείσουν τις στρόφιγγες του οξυγόνου, η ασφυξία είναι θέμα χρόνου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Ας υποθέσουμε ότι έχετε πάρει ένα δάνειο 300.000 ευρώ για την αγορά ενός ακινήτου, που επίσης κοστίζει 300.000 ευρώ. Επίσης να υποθέσουμε ότι για κάποιο λόγο η άξια αυτού του ακίνητου πέφτει στο ήμισυ της αγοραίας αξίας του, στα 150.000 ευρώ. Επίσης να υποθέσουμε ότι η άξια αυτού του ακίνητου δεν θα ξαναδεί ποτέ τις 300.000. Το ερώτημα είναι το εξής, ποιος θα πάρει τη χασούρα;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Ούτε στην κυβέρνηση να το γλεντάνε επειδή εισπράχθηκαν 730 εκατ. ευρώ από τον ΕΝΦΙΑ. Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ως διεκδικητές της εξουσίας, να τρίβουν τα χέρια τους για το φορολογικό Ζάλογγο που θα χορέψει η κυβέρνηση. Οι 2.500.000 ψηφοφόροι που χρωστάνε 15 δισεκ. ευρώ και δεν έχουν δώσει μία... από το 2013, βγάζουν ίσως άνετα.. την επόμενη κυβέρνηση αλλά μόνο αν τους πείσουν...
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Θα κατορθώσει αυτή η Βουλή να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Ακολουθήστε το Capital.gr
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 644 -8,00
Πορτογαλία 237 -2,00
Ισπανία 128 -1,00
Ιταλία 163 +1,00

CapitalAuto

Νέο σκάφος από την Toyota!

Νέο σκάφος από την Toyota!

Όλοι μας έχουμε συνδυάσει την Toyota σαν ένα μεγάλο κατασκευαστή αυτοκινήτων. Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια, ωστόσο πίσω από αυτό το μεγάλο όνομα κρύβεται ένας κολοσσός που ασχολείται με πολλούς τομείς. Ένας από αυτούς είναι τα σκάφη και οι μηχανές θαλάσσης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση

PUBLIC - Πολιτισμός - Τεχνολογία

Τα βραβεία κάτι έχουν να μας πουν...

Τα βραβεία κάτι έχουν να μας πουν...

Δύο βιβλία τιμημένα με τα φετινά βραβεία Νόμπελ αφηγούνται την ανθρώπινη ιστορία της εποχής μας, αγγίζοντας, το καθένα, μια άλλη της πτυχή...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Αυλαίες, όπερα, εκθέσεις

Αυλαίες, όπερα, εκθέσεις

Με έναν μονόλογο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο θέατρο συνεχίζει φέτος τη θεατρική του διαδρομή ο Σταμάτης Φασουλής, στο αγαπημένο του Θέατρο Χορν.
Ανέπαφες Συναλλαγές - Κεφάλαιο
Φόρος τιμής στον Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα: Ποιες Αθηναίες φόρεσαν ρούχα του
Κρυφές ματιές στο ταξίδι της Αμάλ
2,5 εικοσιτετράωρα στην Αθήνα
Tasty Guide 2014
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.