Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Weekend Edition

Τηλεφωνική επικοινωνία Α. Τσίπρα με Α. Merkel - J. Dijsselbloem

Στο φουλ οι μηχανές για επίτευξη συμφωνίας το συντομότερο δυνατό. Το Μαξίμου διασκεδάζει τις υπόνοιες ότι υπάρχει ζήτημα Βαρουφάκη.
Νέος γύρος Brussels Group ξεκινά από αύριο
Τηλεδιάσκεψη αύριο, δια ζώσης από Τετάρτη στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών. Μετά το Eurogroup επιστροφή στο... τερέν των διαπραγματεύσεων.
Αυξημένο κίνδυνο Grexit "βλέπει" η Fed
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θεωρεί ότι ο κίνδυνος μιας αρνητικής έκβασης της ελληνικής κρίσης έχει αυξηθεί και οδηγεί την Ευρωζώνη σε αχαρτογράφητα ύδατα.
Έχουν αποφασίσει για εμάς, αργό θάνατο μέσα στο ευρώ
Μερικά δισ... 2-3 ή και 6-7 δεν θα προσφέρουν τίποτα. Απλά θα παρατείνουν το μαρτύριο της πορείας προς την καταστροφή. Γράφει ο Δ. Παπακωνσταντίνου.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 
D. Cameron: Όποιος θέλει πολιτικές συγκινήσεις ας πάει στην Ελλάδα
Ως παράδειγμα προς αποφυγήν ανέφερε την Ελλάδα ο Bρετανός πρωθυπουργός. Χαρακτήρισε τη χώρα "τρομακτική".
Τι θα οδηγούσε τις τράπεζες σε αύξηση κεφαλαίου
Το θέμα της αναβαλλόμενης φορολογίας στον υπολογισμό των εποπτικών κεφαλαίων έχει επανέλθει στο προσκήνιο.
ΔΙΕΘΝΗ
Συγκλονιστικές εικόνες από το χτύπημα του Εγκέλαδου στο Νεπάλ
Αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των θυμάτων, που ήδη ξεπερνά τους 2.200, από το σεισμό των 7,9 ρίχτερ.  Δείτε το video

Γ. Βαρουφάκης: Με μισούν...

"Απαντά" μέσω twitter με μία φράση του Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

Κ. Σημίτης: Ανάκαμψη σε αβεβαιότητα δεν μπορεί να υπάρξει

Συνέπεια μιας αδυναμίας πληρωμών θα είναι η χρεοκοπία και μετά η δραχμή.

Ευ. Βενιζέλος: "Απολύτως εγκλωβισμένη η κυβέρνηση"

Δεν αποκλείει συμμετοχή ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί από την παρούσα Βουλή.

Κ. Λαπαβίτσας: Να μη φοβηθούμε τη ρήξη

"Δύσκολη, αλλά δικαιολογημένη κίνηση" η ΠΝΠ για τα αποθεματικά.

"Εφαρμόζεται σκόπιμα μια τακτική οικονομικού στραγγαλισμού"

Δεν τίθεται θέμα νέου μνημονίου δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης.

Κίνδυνος για νέο κύμα λουκέτων στην αγορά, προειδοποιεί η ΕΣΕΕ

Η συρρίκνωση της αγοράς από την αρχή του χρόνου υπολογίζεται σε 59 λουκέτα την ημέρα.

Οι "χρυσές" και... "μαύρες" μπίζνες με τα σκουπίδια

Ποιοι κερδίζουν από την "αναρχία" που υπάρχει στον τομέα διαχείρισης.

Ελλάδα vs PI(G)S

Οι άλλοι ανακάμπτουν, εμείς... βυθιζόμαστε.

Προστασία μισθών - καταθέσεων προαναγγέλλει η Ν. Βαλαβάνη

Θα ληφθούν μέτρα για τις επιχειρήσεις, δηλώνει η αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ.
Ποια μετοχή να αγοράσω και πότε;
Η απόφαση για το πότε θα αγοράσει ή θα πουλήσει κανείς μια μετοχή έγκειται στο προσωπικό επενδυτικό στυλ κάθε επενδυτή, στο επίπεδο κινδύνου που μπορεί να αναλάβει και στον χρονικό ορίζοντα της επενδυτικής του θέσης. Γράφει ο Ελευθέριος Π. Στακιάς.
Το ράλι του δολαρίου και οι ευκαιρίες για τους επενδυτές
Πληθαίνουν οι προβλέψεις πως πολύ σύντομα μέσα στη χρονιά η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου θα οδηγηθεί στο 1 προς 1 και εν συνεχεία θα υποχωρήσει έως και 20% χαμηλότερα.
Κίνα: Με τις ευλογίες της κυβέρνησης η χρηματιστηριακή φούσκα
Από τη στιγμή που η κινεζική κυβέρνηση εξακολουθεί να στηρίζει το ράλι των μετοχών και διατηρεί χαμηλά τα κόστη δανεισμού, εξηγούν αναλυτές, το χρήμα θα συνεχίσει να εισρέει στην αγορά, ωθώντας υψηλότερα τις τιμές των μετοχών.
Καθώς τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας εξαντλούνται. το ερώτημα στα χείλη πολλών είναι εάν η Ελλάδα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει και να παραμείνει στην ευρωζώνη. Εξαρτάται, κυρίως από ποιο χρέος θα επιλέξει/αποφασίσει να μην πληρώσει.
Αφού απέτυχε στην πρώτη του ελληνική δοκιμασία, το ΔΝΤ κινδυνεύει να το κάνει ξανά. Για να επαναβεβαιώσει την ανεξαρτησία του και να ξαναβρεί την χαμένη του αξιοπιστία, πρέπει να διαγράψει ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού χρέους και να υποχρεώσει τα εύπορα μέλη του να αναλάβουν τις ζημιές.
Η γερμανική πολιτική και γραφειοκρατική τάξη προετοιμάζεται για Grexit, και θεωρεί ότι οι κίνδυνοι είναι συγκρατημένοι. Η Angela Merkel θα πρέπει να αντισταθεί σε αυτή την αναδυόμενη συναίνεση στο Βερολίνο και να καταβάλει κάθε προσπάθεια να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Υπάρχουν ορκισμένοι εχθροί του διπλού νομίσματος και φανατικοί φίλοι. Έτσι κι αλλιώς με φοβίζει όλος αυτός ο όγκος του χαρτιού που κυκλοφορεί διεθνώς, αλλά θεωρώ και αφελές να ξεκινήσει η αμφισβήτηση της σύγχρονης Ρώμης από την φτωχή επαρχία της "μακρινής" Ελλάδας. Το ευρώ ήταν για πολλούς λόγους μία ατυχής επιλογή για την Ελλάδα. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους μπορεί να αποδειχτεί εξίσου καταστροφική και η έξοδος από την ευρωζώνη! Όσοι πιστεύουν ότι μόνο με το ευρώ θα σωθούμε, ζουν μία οφθαλμαπάτη. Κι όσοι προσδοκούν ότι θα σωθούμε με την δραχμή, ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Η Ελλάδα θα έρεπε να είχε χρεοκοπήσει το 1985, το 1990 ή έστω το 2010. Το πρόγραμμα Σημίτη, μετά η πορεία σύγκλισης για το ευρώ στις αρχές της δεκαετίας του ’90 το απέτρεψαν. Ποτέ όμως δεν εξάλειψε τα αίτια της χρεοκοπίας. Στην αρχή τη μετάθεση της χρεοκοπίας στo μέλλον βοήθησαν οι επιδοτήσεις και μετά το 2000 τα χαμηλά επιτόκια του ευρώ. Τελικά η χρεοκοπία έσκασε το 2010, όμως με την παρέμβαση των ξένων αποφύγαμε την ανεξέλεγκτη στάση πληρωμών και την κατάρρευση. Το 2015 επανέρχεται πάλι με αυξημένες πιθανότητες.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Θυμάστε την ιστοριούλα με τον βοσκό και τον λύκο; Που φώναζε κάθε τόσο: Λύκος! Λύκος! και έτρεχαν οι χωρικοί για να σώσουν εκείνον και τα πρόβατά του; Και έλεγε ψέματα και τους κορόιδευε συνεχώς; Θυμάστε και την κατάληξη; Όταν πράγματι ήρθε ο λύκος και φώναζε για βοήθεια κανένας δεν τον πίστευε. Και ο λύκος έφαγε και αυτόν και τα πρόβατα. Έτσι και η ελληνική κυβέρνηση. Κάθε τόσο φωνάζει ότι θέλει να κλείσει τη συμφωνία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Παίζουν το χαρτί των Αμερικανών αλλά το καίνε με τον Ξηρό και τα Γκουαντάναμο του Καμμένου. Το χαρτί με τους Ρώσους το καίνε με τις αρλούμπες για προκαταβολές. Τις επενδύσεις με τους Κινέζους τις καίνε με τον Δρίτσα. Την κάθαρση την καίνε με τα αεροπλάνα. Το χαρτί των λαθρεμπόρων καυσίμων το καίνε με επαναφορά του λαθρεμπορίου!!! Να το κάνουν επίτηδες μάλλον αποκλείεται. Άρα καήκαμε και καήκανε...
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Οι περισσότερες δημόσιες ευχές και συζητήσεις αυτές τις μέρες είχαν να κάνουν με την προσδοκία Ανάστασης της πατρίδας μας, με την ελπίδα να δούμε σύντομα φως στο τέλος του τούνελ και να φτάσουμε επιτέλους μετά από 5 πολύ δύσκολα χρόνια στην έξοδο από την κρίση.
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΟΣ
Κορυφαία είδηση της χθεσινής ημέρας ήταν, αναμφισβήτητα, οι συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel και τον Γάλλο πρόεδρο Francois Hollande. Οι συναντήσεις αυτές έγιναν σε μια προσπάθεια να φτάσουμε σε "πολιτική συμφωνία".
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Εκτιμάτε ότι υφίσταται θέμα Grexit;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
press@capital.gr
Ακολουθήστε το Capital.gr
Spreads
 
Χώρα Απόδοση % Μεταβολή
Ελλάδα 12,73 +12,57
Πορτογαλία 2,01 +1,85
Ισπανία 1,39 +1,24
Ιταλία 1,43 +1,28

Capital Auto

Mini Paceman John Cooper Works

Mini Paceman John Cooper Works

Συνδυάζει πολλές διαφορετικές φιλοσοφίες και απευθύνεται σε ένα ειδικό κοινό που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αποκτήσει ένα κουτί με ρόδες. Η τιμή του είναι υψηλή αλλά όποιος θέλει να ξεχωρίζει στον δρόμο γνωρίζει πως αυτό πρέπει να πληρωθεί.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση
Κεφάλαιο Ένθετο 5 χρόνια
Οι τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη ιατρική
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.