Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Weekend Edition

"Πότε θα έχετε εκλογές;"

Η εκλογολογία καλά κρατεί εντός... και εκτός συνόρων, με την κυβέρνηση να προσανατολίζεται σε επίσπευση της Προεδρικής εκλογής εάν ευοδωθεί η "μεγάλη", "τελική" διαπραγμάτευση με την τρόικα.
London report: Όλα όσα έγιναν στο 9ο roadshow
Ο πολιτικός παράγοντας και οι ανησυχίες των θεσμικών επενδυτών. Ποιες εισηγμένες είχαν τα περισσότερα ραντεβού, ποια μηνύματα έστειλαν στους διαχειριστές κεφαλαίων.
Ένας... κρυφός λογαριασμός θα σώσει τις συντάξεις
Θα κλείσει τις "τρύπες" των ασφαλιστικών ταμείων από τα χαμηλά έσοδα και από την επερχόμενη έκρηξη συνταξιοδοτήσεων.
ΟΟΣΑ προς Ε.Ε.: "Εισάγετε" μετανάστες γιατί... χανόσαστε
Κατά 2,2% μικρότερο θα είναι το εργατικό δυναμικό της Ε.Ε. το 2020. Και θα ήταν κατά 3,5% μικρότερο αν δεν ερχόταν κανένας μετανάστης στην Ε.Ε.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 
ΞšΞ΅Ο†Ξ¬Ξ»Ξ±ΞΉΞΏ
Διαβάστε το Σάββατο στο Κεφάλαιο
Μνημόνιο ειρήνης Ουκρανίας-φιλορώσων αυτονομιστών
Συμφωνήθηκε κατάπαυση του πυρός και δημιουργία αποστρατικοποιημένης ζώνης πλάτους 30 χιλιομέτρων στην ανατολική Ουκρανία.
Στη δεύτερη θέση παγκοσμίως η Κίνα σε μεγιστάνες
Σε 358 ανέρχονται πλέον οι Kινέζοι δισεκατομμυριούχοι. Η αγορά ακινήτων υπήρξε η κινητήρια δύναμη για τον συσσωρευμένο πλούτο.
iLoveTV: Η τηλεόραση του μέλλοντος στο ίντερνετ
Οι Αττικές Εκδόσεις συμπράττουν με τη Wind και προσφέρουν την πρώτη υπηρεσία στην Ελλάδα που δίνει δυνατότητα παρακολούθησης τηλεοπτικών σειρών αποκλειστικά μέσα από το Internet.

Α. Σαμαράς: Η Ελλάδα αναβαθμίζεται στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη

Σημαντικό βήμα η υπογραφή της περιβαλλοντικής μελέτης για τον TAP.

Γκίκας Χαρδούβελης: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα

"Είμαστε σε μια εποχή που το μνημόνιο τελειώνει. Θα έχουμε ανάπτυξη σχεδόν 3% το 2015".

G20: Διάσταση απόψεων για την ανάπτυξη

Η Γερμανία αρνείται τις εκκλήσεις των ΗΠΑ για περισσότερα μέτρα τόνωσης της οικονομίας.

Χ. Σταϊκούρας: Η εξυγίανση δεν αρκεί για την ανάκαμψη

Οι εταίροι οφείλουν να συμβάλουν στην περαιτέρω ενίσχυση της βιωσιμότητας του χρέους.

Αδ. Γεωργιάδης: Κυβίστησις ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος

Μετά τη συνάντηση των κ.κ. Δραγασάκη και Σταθάκη με ’σμουσεν.

Αμνηστία για "κρυμμένους θησαυρούς" μελετά η κυβέρνηση

Σχέδιο επαναπατρισμού κεφαλαίων με εφάπαξ φόρο 15% ή 7,5% αν επενδυθούν. Αγκάθι η τρόικα.

Γ. Γιακουμάτος: Οι φουκαράδες βουλευτές πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ

Νέα επίθεση του υφυπουργού Ανάπτυξης κατά της επικεφαλής του ΔΝΤ, Christine Lagarde.

ΕΛΑΣ: Δεν εκπαιδεύονταν τζιχαντιστές στην Ελλάδα

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. μετά από πληροφορίες αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
Το δίκοπο μαχαίρι της διολίσθησης
Η άνοδος του δολαρίου έναντι του ευρώ το τελευταίο τρίμηνο ευνοεί αρκετές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, ειδικά όσες εξάγουν σε τρίτες χώρες. Ποιες εισηγμένες ευνοούνται και ποιες κινδυνεύουν από την πτώση του ευρώ.
Οι ισολογισμοί των τραπεζών έχουν αρχίσει να
Βελτιώνονται οι κατηγορίες εσόδων, ενώ παράλληλα αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα των αναδιαρθρώσεων σε επίπεδο κόστους. Στο δ΄ τρίμηνο αναμένεται το οργανικό αποτέλεσμα να ισοσκελίσει τις ζημιές των αυξημένων προβλέψεων.
Οι πετρελαιάδες του τρόμου...
Ένα ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο λαθρεμπορίου κρίνεται απαραίτητο για την επέκταση του αυτοαποκαλούμενου "χαλιφάτου". Τα έσοδα του "Ισλαμικού Κράτους" από την παράνομη διακίνηση πληρώνουν και για την εδαφική του επέκταση.
Πολλά λέγονται για την σημερινή επιστροφή στον Ψυχρό Πόλεμο, αλλά, από ορισμένες απόψεις, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε ακόμη χειρότερη κατάσταση τώρα από ό, τι ήταν κατά τη διάρκεια εκείνης της παγκόσμιας αντιπαράθεσης.
Στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, η σχέση Ευρώπης-Ρωσίας για το αέριο πέτυχε διότι είχε διαχωριστεί από την γεωπολιτική. Σήμερα, η Ευρώπη δεν μπορεί να αναγκάσει τη Ρωσία να μεταφέρει αέριο μέσω της Ουκρανίας. Εάν το προσπαθήσει, θα αποτύχει να βοηθήσει την Ουκρανία ενώ θα βλάψει άμεσα την δική της ενεργειακή ασφάλεια.
Η σημασία των σουηδικών εκλογών ήταν ο κατακερματισμός του κέντρου και η άνοδος ενός ακραίου κόμματος, για το οποίο δε υπάρχουν ακόμη πειστικές απαντήσεις. Η Σουηδία μόλις έγινε λίγο περισσότερο Ευρωπαία, και δεν το λέμε με την καλή έννοια...
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Τι θα γίνει αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία; Αν πιστέψουμε τον κ. Αθανασίου του Ομίλου Λάτση θα είναι μία κυβέρνηση σαν όλες τις άλλες. Για να μην έχετε κι απορίες γιατί δεν έγινε ο κακός χαμός με το αεροδρόμιο, όπως είχε γίνει με τον Βοτανικό. Οι διαχειριστές των fund στο Λονδίνο έχουν άλλη άποψη! Κυρίως όσοι έχουν "αγοράσει Ελλάδα". Δεν χρειάζεται πάντως να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Συμβαίνει ήδη! Στην Περιφέρεια Αθηνών...
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
"Πάπας; Πόσες μεραρχίες έχει ο Πάπας;" Μια φράση του Ιωσήφ Στάλιν για την επιρροή του Βατικανού. Τελικά ήταν ένας Πάπας από τη Πολωνία που ενέπνευσε στην ειρηνική επανάσταση της Αλληλεγγύης του Λεχ Βαλέσα στην Πολωνία και ξεκίνησε η επική κατάρρευση της αυτοκρατορίας που είχε χτίσει ο Στάλιν μετά το β παγκόσμιο πόλεμο. Το πρόσφορο έδαφος όμως για το λόγο του Πάπα αλλά και του Βαλέσα το είχε δημιουργήσει η οικονομική καθήλωση της Πολωνίας και όλου του Ανατολικού Μπλοκ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Σε έναν στατικό κόσμο, όπου η τεχνολογική πρόοδος είναι λίγη ή δεν υφίσταται, κάθε μονοπώλιο είναι κακό. Η FedEx για παράδειγμα σήμερα είναι ένα είδος μονοπωλίου. Η ίδια αντικατέστησε ένα κακό μονοπώλιο, όπου δεν υπήρχε πρόοδος και η κατάσταση ήταν στατική για πολλά χρόνια, το μονοπώλιο των Αμερικανικών ταχυδρομείων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Όσο οι κρατιστές πολιτικοί, το πελατειακό σύστημα, οι κρατικές συντεχνίες και τα κρατικά μονοπώλια συνεχίζουν να χειραγωγούν την κρατικοδίαιτη κλειστή σοσιαλιστική οικονομία καμιά κυβέρνηση δεν δικαιούται χειροκρότημα για τη διανομή ξεροκόμματων 34 εκατ. ευρώ που επιστρέφουν (στο κράτος και πάλι) από τις μίζες και τα άλλα αίσχη. Θα κυνηγάμε εγκλήματα απαλλάσσοντας τους συνεργούς.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Πιστεύετε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ποσοτική χαλάρωση;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Ακολουθήστε το Capital.gr
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 474 -3,00
Πορτογαλία 213 -4,00
Ισπανία 116 -8,00
Ιταλία 133 -7,00

CapitalAuto

Porsche Boxster S

Porsche Boxster S

Πολύ γρήγορη, πολύ όμορφη και ζωντανή ακόμα και με μικρές ταχύτητες η Boxster S είναι μια ονειρική κατασκευή. Νοιώθαμε τύψεις που δεν κοιμηθήκαμε μέσα στο σαλόνι της τα βράδια και που από την σωματική κούραση δεν γυρίσαμε όλη την Ελλάδα μαζί της. Μακάρι κάποια μέρα να ενωθούν ξανά οι πορείες μας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση

PUBLIC - Πολιτισμός - Τεχνολογία

Μπερδεμένα πράγματα

Μπερδεμένα πράγματα

Δυο βιβλία που με τον τρόπο τους υπόσχονται ένα τέλος. Του κόσμου και του άγχους. Μετά, λένε, όλα θα είναι καλύτερα...

ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Και κάτι ΝΕΟΝ στην Αθήνα

Και κάτι ΝΕΟΝ στην Αθήνα

Καθώς ο Σεπτέμβριος με ένα πλήθος εκδηλώσεων προ των πυλών. Από τις πλέον ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και αυτή του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ, που ίδρυσε ο συλλέκτης ∆. ∆ασκαλόπουλος, παρουσιάζοντας τη "ζωντανή" έκθεση του Βερολινέζου καλλιτέχνη Tino Sehgal.
Διεθνής Έκθεση Θεσαλλονίκης - Κεφάλαιο
Ραντεβού ισχυρών στην Αρμάτα στις Σπέτσες
Κρυφές ματιές στο γάμο Κόκκαλη – Μαρτίνου
"Νo way out"
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.