Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Weekend Edition

Ο Πολωνός Donald Tusk είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΕ

Τα φαβορί επικράτησαν, και νέος πρόεδρος της ΕΕ είναι ο Πολωνός πρωθυπουργός Donald Tusk, ενώ την εξωτερική πολιτική της ΕΕ θα αναλάβει η Ιταλίδα Federica Mogherini.
Απειλεί τη Ρωσία με κυρώσεις τρίτου επιπέδου η ΕΕ
Οι ηγέτες της ΕΕ έκαναν σαφές ότι είναι έτοιμοι να εντείνουν την πίεση που ασκούν στη Μόσχα με σκληρότερες κυρώσεις.
ΕΚΤ: Το... μετέωρο βήμα πριν την ποσοτική χαλάρωση
Η απενοχοποίηση της ποσοτικής χαλάρωσης, οι αγορές τιτλοποιημένων δανείων και η επόμενη “μεγάλη” ομιλία του Μάριο Ντράγκι στις 4 Σεπτεμβρίου.
Ο ατελείωτος γολγοθάς της αγοράς ακινήτων
Λόγω και της κατακόρυφης αύξησης των πωλητηρίων, οι ζητούμενες τιμές έχουν υποχωρήσει έως και 60% από το 2007. Κινητικότητα παρουσιάζουν μόνο τα παραθαλάσσια.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 
ΞšΞ΅Ο†Ξ¬Ξ»Ξ±ΞΉΞΏ
Διαβάστε στο Κεφάλαιο
Η τρόικα απαιτεί περισσότερη... απελευθέρωση στα επαγγέλματα
Εκατοντάδες κλάδοι στο στόχαστρο του νέου γύρου παρεμβάσεων. Τσουνάμι ανατροπών τον Οκτώβριο κατ΄ εντολή της τρόικας.
"Η κρίση γίνεται ευκαιρία για τις ελληνο-γερμανικές οικονομικές σχέσεις"
O απερχόμενος Γραμματέας Α΄ Οικονομικών και Εμπορικών υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο, Γ. Σαλαβόπουλος, μιλά στο Capital.gr.
Κάποτε στην Άγρια Δύση
Γνωρίζεις τα ονόματα τους από την πρώτη φορά που κράτησες Λούκι Λουκ στα χέρια σου. Δεν πρόκειται όμως για φανταστικούς ήρωες, αλλά για πραγματικές φιγούρες που σημάδεψαν με την παρουσία της την περίοδο της ’γριας Δύσης.

Γκ. Χαρδούβελης: Τώρα δεν έχουμε την τρόικα στο σβέρκο μας

Η ελληνική ανάκαμψη θα ανακοπεί αν τεθούν "νέοι δυσβάσταχτοι στόχοι".

Ν. Παππάς: Δεν αποκλείει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

"Η κυβέρνηση σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε ενδεχομένως να υποστηριχθεί και από ευρύτερες δυνάμεις".

Από την Αριστερά ή από την (κεντρο)Δεξιά ο νέος Πρόεδρος;

Στο προσκήνιο τα φθινοπωρινά ραντεβού κυβέρνησης-τρόικας, αλλά στο παρασκήνιο η “προεδρολογία” καλά κρατεί.

"Αλμα" 60% στο τζίρο α΄ εξαμήνου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Στα €3,6 δισ. το κατασκευαστικό ανεκτέλεστο του ομίλου. Αύξηση 26,1% στα EBITDA.

Φ. Κουβέλης: "Στον χρόνο του" το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Τόνισε την ανάγκη αυτόνομης πορείας της ΔΗΜΑΡ.

Κατάργηση τεκμηρίων από το 2015 σχεδιάζει η κυβέρνηση

Στο βαθμό που οι έμμεσες τεχνικές προσδιορισμού εισοδήματος και οι ηλεκτρονικοί έλεγχοι θα αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Αξιολόγηση των επιπτώσεων του ρωσικού εμπάργκο

Πως επηρεάζεται το διεθνές εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Γράφει ο Γιώργος Βλόντζος.

Aegean: Συνέχισε τις... ψηλές πτήσεις και το α’ εξάμηνο

Τι φανερώνουν οι δείκτες απόδοσης του πρώτου εξαμήνου.
Το μετέωρο βήμα της Λ. Αθηνών προ stress tests και εκλογών
Υψηλές αποτιμήσεις, περιορισμένη διάθεση ανάληψης ρίσκου και διευθέτηση του χρέους κάνουν τους ξένους επιφυλακτικότερους. Οι πολιτικές εξελίξεις βασικός ρυθμιστής για τη συνέχεια.
Γιατί
Παρά τα μικρά σκαμπανεβάσματα οι τιμές των ελληνικών ομολόγων βελτιώνονται και οι αποδόσεις διολισθαίνουν. Κινητήρια δύναμη, η βεβαιότητα πλέον των αγορών ότι είναι θέμα χρόνου η ενεργοποίηση των μέτρων ενίσχυσης της νομισματικής χαλάρωσης στην Ευρωζώνη.
Κρανίου τόπος σε Χρηματιστήριο και κτηματαγορά
Το φιάσκο προσέλκυσης ξένων αγοραστών κατοικίας με δέλεαρ τη χορήγηση άδειας παραμονής. Απαξίωση και για το Χ.Α. ως μηχανισμό άντλησης κεφαλαίων, ιδιαίτερα για νέες επιχειρήσεις.
Το πρόβλημα είναι πραγματικό και δεν είναι εύκολα επιλύσιμο. Πολλοί νέοι Μουσουλμάνοι, για τον ένα ή άλλο λόγο, βρίσκουν τη ζωή στη Δύση βαρετή και μάταιη και έλκονται από τη γοητεία και τον ενθουσιασμό της ζωής ως μαχητές υποκινούμενοι από μια αιτία.
Αυτή την εβδομάδα διαδραματίστηκε το τελευταίο επεισόδιο-φάρσα στην ενασχόληση της ΕΕ με το διάστημα. Ο ESA, ο οποίος εδρεύει στο Παρίσι και κατασκευάζει το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης Galileo, ανακοίνωσε ότι οι δύο τελευταίοι δορυφόροι του συστήματος τέθηκαν σε "λάθος" τροχιά.
Το ότι η επέτειος του πραξικοπήματος του Αύγουστου του 1991 κατά του Mikhail Gorbachev, που σφράγισε τη μοίρα της Σοβ. Ένωσης την περασμένη εβδομάδα, αγνοήθηκε εντελώς από το τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, ήταν εντυπωσιακό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Πόσο κάνει ένα κι ένα; Έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για το αν στο χώρο της Οικονομίας ισχύει το ένα κι ένα ίσον δύο της πρακτικής αριθμητικής. Αυτό για το οποίο μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους ενδιαφερόμενους είναι ότι αν ενώσουμε έναν άρρωστο οργανισμό με έναν επίσης άρρωστο, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ένας υγιής οργανισμός. Πιο σίγουρο είναι ότι μπορεί να βρεθεί ο Μέγας Αλέξανδρος στην Αμφίπολη και να αναστηθεί παρά να διασωθούν τα πτώματα του ναυαγίου της μεταπολίτευσης.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Συνήθως οι σημαντικές ειδήσεις, αυτές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις μελλοντικές εξελίξεις, περνάνε στα ψιλά της ενημέρωσης, στα μονόστηλα. Όταν φτάνουν στα πρωτοσέλιδα η επίδρασή τους στις εξελίξεις βρίσκεται στο απόγειό της και έπεται η εξασθένιση. Κατ’ αυτήν την έννοια πολύ λίγοι προσέχουν τον τελευταίο καιρό την πτώση των τιμών των πρώτων υλών στα τρόφιμα. Η τιμή της σόγιας, του καλαμποκιού, του ρυζιού κλπ είναι στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων τεσσάρων ετών...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Η αντίφαση είναι μεταξύ των δυο πολιτικών άκρων σήμερα στην Ευρώπη. Από την μια είναι η Γερμανία, που πρεσβεύει ότι θα πρέπει να υπάρχει αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχεία εντός της ζώνης και η άλλη φωνή (κυρίως από τον νότο) που κάνει λόγο ότι η Ευρώπη δεν αντέχει άλλη πειθαρχεία (ο νότος δηλαδή) και ότι θα πρέπει να σταματήσει η περιοριστική δημοσιονομική πολιτική εντός της Ευρώπης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Λογική μαφίας που ζηλεύει και ο Κορλεόνε. Οι αντικειμενικές αξίες ακινήτων σταθερά στο παράλογο ύψος τους. Αλλά οι τιμές ακινήτων στις δημοπρασίες για οφειλές προς το κράτος στα δύο τρίτα της αξίας τους. Δηλαδή οι ιδιοκτήτες πωλούν στην αγορά με αντικειμενικές που ορίζει το κράτος. Το κράτος όμως δημοπρατεί με αντικειμενικές που το βολεύουν. Και μας φοβίζουν…πως τα σπίτια θα τα πάρουν οι κομμουνιστές…
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Πιστεύετε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ποσοτική χαλάρωση;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Ακολουθήστε το Capital.gr
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 493 +6,00
Πορτογαλία 233 +6,00
Ισπανία 134 0,00
Ιταλία 155 -1,00

CapitalAuto

Fiat Freemont 2.0 MJT 4x4

Fiat Freemont 2.0 MJT 4x4

Γενικά το Freemont δείχνει κατασκευασμένο χωρίς τσιγκουνιές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον τομέα του εξοπλισμού. Μπαίνοντας μέσα βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που θα μπορούσε να ανήκει σε ένα αυτοκίνητο αξίας €60.000. Στην τιμή όμως φαίνεται ένα χαρακτηριστικό της μάρκας Fiat. Όπως και σε κάθε μοντέλο έτσι και στο Freemont η τιμή κτίσης είναι άκρως ρεαλιστική.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση

PUBLIC - Πολιτισμός - Τεχνολογία

Δύσκολη ζωή

Δύσκολη ζωή

Ενας κόσμος γεμάτος πτώματα και ερωτήματα και ένας κόσμος γεμάτος όνειρα, χρήματα και αγώνα, σε δυο βιβλία που το καθένα περιγράφει τη ζωή με τον δικό του τρόπο...
Υγεία ένθετο - Κεφάλαιο
Ο γάμος της χρονιάς έχει... αποκλείσει τις Σπέτσες το weekend 5 -7 Σεπτεμβρίου
Στους ρυθμούς Christopoulou στο Nikki Beach Resort and Spa
Ελικόπτερα, σκάφη και low key ατμόσφαιρα στην Πάτμο
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.