Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Weekend Edition

Λαφαζάνης: Να πάμε σε σύγκρουση με τη γερμανική Ευρώπη

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αποκλειστική του συνέντευξη στο "Κεφάλαιο" βάζει "φωτιά" στη διαπραγμάτευση.
Reuters: Δεν αποκλείουν διπλό νόμισμα αξιωματούχοι της Ευρωζώνης
Το νέο νόμισμα μπορεί να είναι υποσχετικοί τίτλοι IOUs. Απορρίπτει τις εικασίες ο Δ. Μάρδας.
Υποβάθμισε την Ελλάδα η Fitch
Λόγω έλλειψης πρόσβασης στην αγορά, αβέβαιων προοπτικών για έγκαιρη εκταμίευση από τους επίσημους πιστωτές, και σφιχτών συνθηκών στον τραπεζικό κλάδο.
Σταματάμε να πληρώνουμε το χρέος εάν δεν δοθούν οι δόσεις
Προειδοποιούν κύκλοι της κυβέρνησης, εάν οι δανειστές δεν προχωρήσουν άμεσα στην εκταμίευση των δόσεων.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 
Δ. Μάρδας: Θα πληρώσουμε εγκαίρως μισθούς και συντάξεις
Απορρίπτει ως "απολύτως αβάσιμες" τις εικασίες ότι η κυβέρνηση θα χρειαστεί να εκδόσει IOUs ύψους 1,7 δισ. ευρώ.
Φόρος ακόμη και στα ανείσπρακτα ενοίκια
Καταργήθηκε και τυπικά η εκχώρηση στο δημόσιο. Έρχεται μπαράζ εξώσεων. Διπλή εξόντωση για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, λέει η ΠΟΜΙΔΑ.
Foreign Affairs: Δεν έχει τελειώσει ακόμη το παιχνίδι για το ΣΥΡΙΖΑ
Το ενδεχόμενο Grexit, η "αποτυχία" της Μέρκελ, η στάση της EKT και η "πιθανή στροφή" της Ελλάδας στη Ρωσία.

"Φρένο" από Βρυξέλλες στις προσδοκίες για άμεσo Eurogroup

"Θα μπορούσε να γίνει ακόμη και σε δύο εβδομάδες" αναφέρει στον ΣΚΑΪ υψηλόβαθμος κοινοτικός παράγοντας.

Βελτίωση στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Mε ΠΝΠ που υπογράφει ο Α. Τσίπρας.

Σπίρτζης: Θα τηρήσουμε ευλαβικά τις συμβάσεις στους οδ. άξονες

Ο αναπλ. υπουργός Υποδομών για οδικούς άξονες, διόδια, Ελληνικό.

Την... γλίτωσε στο τέλος η Λ. Αθηνών

Ξεχώρισε η μετοχή της Aegean.

Ανίκανος για εργασία ήταν ο συγκυβερνήτης του Airbus

"Ελάμβανε αγωγή για κατάθλιψη και την ημέρα της τραγωδίας είχε αναρρωτική άδεια". Δείτε το video

Nίκη της ΑΕΚ στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το γήπεδο

Απορρίφθηκαν ομόφωνα οι προσφυγές του Δήμου και κατοίκων.

Επισκέφτηκε τον Κουφοντίνα στο νοσοκομείο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Αντίδραση Ντ. Μπακογιάννη. Τι απαντά ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Η πορεία του πετρελαίου διέρχεται από γεωπολιτικές αναταράξεις
Τι προκάλεσε τις αεροπορικές επιδρομές στην Υεμένη και γιατί οι αγορές παρουσιάζονται ανήσυχες; Υπάρχει πιθανότητα αυτή η γεωπολιτική εξέλιξη να αλλάξει τον ρουν την πτωτικής τάσης του πετρελαίου; Γράφει ο Χρ. Φωτεινός.
Καλπάζουν τώρα και τα penny stocks στη Wall
Καθώς η μεγάλη κεφαλαιοποίηση "υπερθερμαίνεται", η προσοχή στρέφεται σε εκείνες τις μετοχές που έχουν ελκυστικές αποτιμήσεις και αντισώματα στη σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής.
Με πόσα χρήματα να ξεκινήσω το trading
Ποιο είναι το σωστό ύψος κεφαλαίου που πρέπει να έχω στον λογαριασμό μου ανοίγοντας μία θέση; Εξαρτάται την περιουσιακή κατάσταση και τον χαρακτήρα του trader. Αν δηλαδή είναι συντηρητικός ή τολμηρός. Ωστόσο, υπάρχει ένα λογικό ελάχιστο. Γράφει ο Βασίλης Παζόπουλος.
Μια νέα Ισραηλινή κυβέρνηση δεν έχει ακόμη σχηματιστεί και ορκιστεί, αλλά τα Ισραηλινά και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν, ήδη, προβλέψει μια σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και της διεθνούς κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η αλλαγή της κυβέρνησης στη Στοκχόλμη, τον Οκτώβριο του επέφερε μια μικρή μετατόπιση της πολιτικής προς τη Ρωσία, αλλά η σκληροπυρηνική θέση της Σουηδίας παραμένει ουσιαστικά αμετάβλητη. Η Σουηδία συνεχίζει να πιέζει την Ευρωπαϊκή Ένωση να παραμείνει ενωμένη και σταθερή όσον αφορά τις κυρώσεις.
Κάθε εβδομάδα, επιλεγμένοι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες απαντούν σε ένα νέα ερώτημα από την Judy Dempsey για τις προκλήσεις πολιτικής που διαμορφώνουν τον ρόλο της Ευρώπης στον κόσμο. Το θέμα αυτή τη φορά είναι η στάση της ΕΕ έναντι της Γαλλίας για το έλλειμμα.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Το μόνο που δεν έχει ακόμη κάνει η κυβέρνηση για να βρει χρήματα είναι να ψάξει στα παγκάρια των εκκλησιών. Όλες τις υπόλοιπες δυνατότητες τις έχει ήδη εξαντλήσει. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση είναι οριακή. Για να μην φτάσουμε στο σημείο να μείνουν απλήρωτοι οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί του δημοσίου, ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει από την πρώτη στιγμή: Εθνικό προσκλητήριο για την Οικονομία.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Οι τελευταίες εξελίξεις ιχνηλατούν ένα σχέδιο χρεοκοπίας της Ελλάδας εντός της Ευρωζώνης. Οι εταίροι τηρούν σκληρή στάση σε σχέση με την κάλυψη των χρηματοδοτικών κενών της χώρας, την αποπληρωμή δηλ. των δανείων που λήγουν, ενώ από την άλλη η ΕΚΤ μετά από περίοδο "σταγονόμετρου" προχθές αύξησε κατά 1,2 δισ. ευρώ τον έκτακτο μηχανισμό αύξησης ρευστότητας των Ελληνικών Τραπεζών (ELA).
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ό,τι και να γίνει τις επόμενες ημέρες σε σχέση με τη διαπραγμάτευση, ό,τι ανάσες και αν λάβει η χώρα για να αποφευχθεί πρόσκαιρα ένα πιστωτικό γεγονός ή μία στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων, η οικονομία δεν μπορεί και δεν πρόκειται να επανεκκινήσει όσο το τραπεζικό σύστημα παραμένει στα σημερινά χάλια. Τράπεζες - ζόμπι που απλά διαχειρίζονται την μιζέρια οικονομίας και επιχειρηματικότητας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Στον βορρά ο Λαφαζάνης με ακροατήριο τους δραχμολάγνους του "νομισματοκοπείου Κοζάνης" απειλεί... τους δανειστές ότι "...δεν θα αποδεχθούμε συμφωνίες που θα βάζουν στο ΄ψυγείο΄ το ριζοσπαστικό πρόγραμμά μας...". Στο νότο ο Τσίπρας ετοιμάζει ιδιωτικοποιήσεις και ακούει συμβουλές να βάλει χέρι και στα αποθεματικά της ΔΕΗ για να εξασφαλίσει το 1,2 δισ. να πληρώσει τα χρωστούμενα ώστε να του μείνουν 3,5 δισ. ευρώ για τους μισθούς και συντάξεις του Απριλίου.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΜΠΟΥΚΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΜΠΟΥΚΑΣ
Ο Βαρουφάκης βρέθηκε στα Χανιά και ανταποκρίθηκε με θέρμη, στις δηλώσεις στήριξης του "λαού" του. Ζήτησε κιόλας, με την "δημιουργική ασάφεια" που τον διακρίνει, στήριξη και μετά τη "ρήξη". Και φυσικά, ξεκινήσαμε όλοι τις ερμηνείες του "χρησμού" που η σύγχρονη εθνική μας "Πυθία" ξεστόμισε.
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΟΣ
Έγραψα χθες πως έρχονται εξελίξεις. Και ευχόμουν να είναι θετικές. Πλέον όμως φοβάμαι πως η συνέχεια θα είναι διαφορετική. Τα σύννεφα πυκνώνουν και αυτό που μοιάζει να έρχεται, δεν είναι μια μπόρα, μια απλή ανοιξιάτικη καταιγίδα. Μιλάμε για τυφώνα κατηγορίας 5.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Εκτιμάτε ότι υφίσταται θέμα Grexit;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
press@capital.gr
Ακολουθήστε το Capital.gr
Spreads
 
Χώρα Απόδοση % Μεταβολή
Ελλάδα 11,05 +10,84
Πορτογαλία 1,78 +1,57
Ισπανία 1,32 +1,11
Ιταλία 1,35 +1,14

Capital Auto

Μικρής έκτασης ανανέωση για την BMW 6 series

Μικρής έκτασης ανανέωση για την BMW 6 series

Κάποιες φορές, όταν ένα μοντέλο έχει από την αρχή σχεδιαστεί σωστά και με μεράκι, το φρεσκάρισμα είναι πρακτικά τυπικό. Αυτή είναι η περίπτωση της 6 series, η οποία ήταν ένα υπέροχο αυτοκίνητο με κορυφαία τεχνολογία από την πρώτη στιγμή.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση

ΤΑΙΝΙΕΣ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

The Gunman: Σε θέση βολής

The Gunman: Σε θέση βολής

Ο σκηνοθέτης Π. Μορέλ είναι ιδιαίτερα γνωστός για την "Αρπαγή" με το Λ. Νίσον. Ο Σ. Πεν δεν χρειάζεται συστάσεις: Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ έχει γίνει ίνδαλμα τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Και έχει προταθεί συνολικά πέντε φορές για Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου.
Κεφάλαιο Ένθετο 5 χρόνια
Οι τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη ιατρική
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.