Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Weekend Edition

Στα Νομικά Πρόσωπα "κολλάνε" οι απολύσεις στο Δημόσιο

Στα Υπουργεία Μεταφορών - Επικοινωνιών, Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης η "καυτή πατάτα".
Έκπτωση 25%-30% στον ΕΝΦΙΑ για τα ξενοίκιαστα εξετάζει η κυβέρνηση
Σε έξι δόσεις ο φόρος. Με απλοποιημένες ηλεκτρονικές διαδικασίες η παροχή των απαλλαγών.
Εκλογή προέδρου από το λαό - Τέλος οι πρόωρες εκλογές
Βαθιές τομές στο πολιτικό σύστημα της χώρας προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου.
Ποιοί πλήρωσαν την εκτόξευση των φόρων εισοδήματος
Ελεύθεροι επαγγελματίες με κατάργηση αφορολόγητου και όσοι είχαν στεγαστικά πρώτης κατοικίας βάζουν το χέρι στην τσέπη.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 
ΞšΞ΅Ο†Ξ¬Ξ»Ξ±ΞΉΞΏ
Διαβάστε το Σάββατο στο Κεφάλαιο
"Ανταλλάσσω ακίνητο με άδεια ταξί"
Εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακινήτων αδυνατούν να συντηρήσουν την περιουσία τους, λόγω φόρων. Ψάχνουν αγοραστή ή επαγγελματική διέξοδο...
Τουλάχιστον 20 ρωσικά φορτηγά έφθασαν στο κέντρο του Λουγκάνσκ
Η Μόσχα "δεν μπορούσε να περιμένει άλλο", δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ’γγελα Μέρκελ.
Το μέλλον του στυλ
Αόρατα ρούχα, βιονικοί εξωσκελετοί και παπούτσια που δενονται μόνα τους. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή πιθανή πραγματικότητα; Πώς η τεχνολογία θα αναβαθμίσει το ντύσιμο μας.

Κάλεσμα Α. Σαμαρά σε Κινέζους επενδυτές

"Η Ελλάδα θα ενθαρρύνει την κινεζική συμμετοχή σε όλα τα projects", τόνισε ο πρωθυπουργός.

Έκλεισε το deal Vodafone - HOL

Με 91,2% στην HOL η Vodafone. Μεταβιβάζουν τη συμμετοχή τους Intracom και World Equities Investments.

K. Περιστέρη: Ο τάφος της Αμφίπολης δεν είναι συλημένος

Σύμφωνα με την Κ. Περιστέρη "δεν υπάρχει άλλος τέτοιος τάφος σε Ελλάδα και Βαλκάνια".

Τρ. Κύπρου: Στα €103 εκατ. το προϊόν ανοικτής προσφοράς

Λήφθηκαν έγκυρες αιτήσεις για 433.042.768 νέες συνήθεις μετοχές.

Τελευταίος γύρος για επαγγέλματα που... δεν λένε να ανοίξουν

Έρχεται τσουνάμι ανατροπών-απελευθερώσεων σε εκατοντάδες επαγγέλματα.

Διαβουλεύσεις με την Κομισιόν για τη στήριξη των ροδακινοπαραγωγών

Τέσσερις προτάσεις της Ελλάδας προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη στήριξη των ροδακινοπαραγωγών.

Ελεύθερος ο όμηρος που κρατούσαν οι ληστές του Διστόμου

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ, μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη.
Και στο τέλος κερδίζουν χρυσός, ομόλογα και αμερικανικές μετοχές
Ποια assets αποδεικνύονται σταθερές αξίες και ποια παρασύρονται στις γεωπολιτικές κρίσεις. Αμερικανικές μετοχές και ομόλογα, χρυσός και πετρέλαιο εκλαμβάνονται ιστορικά ως τα ασφαλή καταφύγια σε περιόδους κρίσεων.
Η κρυφή γοητεία των κινεζικών μετοχών
Οι κίνδυνοι και οι προοπτικές στα χρηματιστήρια του Χονγκ Κονγκ, του Σέντζεν και της Σαγκάης. Το "άνοιγμα" προς ξένες επενδύσεις ενθουσιάζει τις αγορές.
Όχι, η Wall Street δεν είναι αμετάβλητη από τις αρχές του έτους
Οι χρηματιστηριακοί δείκτες Dow Jones και S&P 500 παρουσιάζουν σήμερα τη μεγαλύτερη απόκλιση τάσης των τελευταίων πέντε ετών, γεγονός που καθιστά τον δείκτη των blue chips λιγότερο αξιόπιστο ως μέτρο για την υγεία της "ΗΠΑ ΑΕ".
Οι κυρώσεις της Δύσης προς τη Ρωσία πέρασαν στο "Στάδιο 3", που θεωρείται αυτό με τις αυστηρότερες μέχρι τώρα κυρώσεις. Το ερώτημα τώρα που προκύπτει είναι ποια θα είναι η επίδραση των κυρώσεων, τόσο στη Δύση όσο και στη Ρωσία, αλλά και πώς θα αντιδράσει η τελευταία.
Στην Ανατολική Ουκρανία, η αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών κλιμακώνεται περαιτέρω, αγνοώντας κυνικά τις ζωές των κατοίκων της περιοχής. Για τη Ρωσία, αυτό αποτελεί ένα ζήτημα εθνικής υπερηφάνειας και ακόμη και της ίδιας της ύπαρξής της.
Η Ευρώπη έχει σημαντικές εμπορικές σχέσεις με χώρες στην Ανατολική Ασία, αλλά οι αυξημένες περιφερειακές εντάσεις, ιδιαίτερα οι θαλάσσιες και εδαφικές διαφωνίες μεταξύ της Κίνας και των γειτόνων της, βάζουν τα ουσιαστικά ευρωπαϊκά συμφέρονται και τα συμφέροντα ασφάλειας σε κίνδυνο.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Θα μπορούσε να υπάρχει ένα νόμισμα που θα κυκλοφορούσε παράλληλα με το ευρώ; Την λύση αυτή έδωσαν στο παρελθόν πολλές χώρες για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της ύφεσης. Όσοι έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό γνωρίζουν ότι τα "εναλλακτικά νομίσματα" έχουν μεγαλύτερη κυκλοφορία από εκείνη που νόμιζαν νωρίτερα. Δεν μιλάμε για αμφισβήτηση του ευρώ. Στην πραγματικότητα δεν μιλάμε καν για νόμισμα. Αλλά για εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και τόνωσης της Οικονομίας.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρεσβύτερος, εκτός του "έξω πάμε καλά" και του "η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο" έλεγε επίσης πως οι Έλληνες έχουν κοντή μνήμη και αυτός είναι ο λόγος που επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη. Ένας άλλος σπουδαίος Έλληνας, ο Γιάννης Τσαρούχης έλεγε πως στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις… Η επιλεκτική μνήμη οδηγεί σε γνωστική ασυμφωνία: την απώλεια της επαφής με την πραγματικότητα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να αποκρυπτογραφήσω τι σημαίνει το ότι οι αποδόσεις στα ομόλογα σχεδόν όλου του δυτικού κόσμου είναι στα χαμηλά όλων των εποχών. Το πρώτο ερώτημα είναι αν αυτές οι αποδόσεις είναι φυσιολογικές, ή αν είναι αποκλειστικό έργο των κεντρικών τραπεζών. Η απάντηση είναι ότι δεν ξέρω. Ναι θα μπορούσα να το πω αυτό στην περίπτωση των ΗΠΑ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το πω για την Ευρώπη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Κράταγαν φόρο μισθωτών υπηρεσιών από τους εργαζόμενους αλλά δεν τον απέδιδαν στο κράτος. Παρακρατούσαν ΦΠΑ και δεν τον απέδιδαν. Πλήρωναν πλαστά τιμολόγια σε ύποπτους επιχειρηματίες. Απασχολούσαν άτομα με πλαστά χαρτιά και πιστοποιητικά. Υπερτιμολογούσαν τα περισσότερα έργα. Αυτά μεταξύ άλλων καταμαρτυρούνται από την ίδια Δημόσια Διοίκηση και τους επιθεωρητές της για τις άχρηστες Δημοτικές Επιχειρήσεις για τις οποίες απαλλάσσονται όλοι οι υπεύθυνοι. Ντροπή και αίσχος!!
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Πιστεύετε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ποσοτική χαλάρωση;
Ναι
Όχι
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Ακολουθήστε το Capital.gr
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 487 +10,00
Πορτογαλία 226 +2,00
Ισπανία 140 -2,00
Ιταλία 160 -2,00

CapitalAuto

Seat Leon TDI 1,6 105 Ps

Seat Leon TDI 1,6 105 Ps

Το Leon είναι μια διαφορετική άποψη στην κατηγορία που κουβαλά μαζί του όλη την τεχνολογία και εξέλιξη του group VW. Πιο ξεχωριστό και σπορ από τον μέσο όρο της κατηγορίας αλλά και ταυτόχρονα με πολύ προσιτή τιμή είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση

PUBLIC - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μυστική τρέλα

Μυστική τρέλα

Φόνοι και μυστήρια πράγματα οδηγούν περίεργους ανθρώπους να ανακαλύψουν ακόμα πιο περίεργα γεγονότα και να βρουν την άκρη σε ένα δύσκολο μπερδεμένο κουβάρι.

ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Αισχύλεια 2014

Αισχύλεια 2014

Για ακόμα μία χρονιά, ο Δήμος Ελευσίνας συνεχίζει τις εκδηλώσεις του, μέσα από τα "Αισχύλεια", που φέτος φτάνουν το 39ο έτος τους.
Υγεία ένθετο - Κεφάλαιο
"Σκαφάτοι" στις Σπέτσες
Διεθνές εικαστικό ραντεβού στον Πόρο
Σκάφη και στις δυο μεριές του Αιγαίου
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.