Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €
Weekend Edition

Τραπεζικές αυξήσεις με... άρωμα Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

Η ΕΚΤ καταφέρνει μέχρι στιγμής να οδηγήσει τις ευρωτράπεζες προς την κατεύθυνση που αυτή θέλει. Το δυσμενές σενάριο της BlackRock και η “ντιρεκτίβα” του Μάριο Ντράγκι.
Οι αυτονομιστές της Ανατολής ζητούν όπλα από τη Ρωσία
Οι φιλορώσοι αυτονομιστές του Σλαβιάνσκ κάλεσαν τη Ρωσία να τους εφοδιάσει με όπλα και απείλησαν να σκοτώσουν τον ΥΠΕΣ της Ουκρανίας.
Οι τρεις "εφεδρείες των απολύσεων του 2015
Βασικός παρανομαστής τους θα είναι η αξιολόγηση των ουσιαστικών (επίτευξη στόχων) και όχι των τυπικών προσόντων του κάθε δημοσίου υπαλλήλου.
Πρόταση-μαμούθ $101 δισ. φέρεται να κατέθεσε η Pfizer στην AstraZeneca
Εξαγορά της AstraZeneca φέρεται να επιχείρησε η Pfizer. "Ανεπίσημες" οι συζητήσεις, που δεν συνεχίζονται πλέον.
Όλες οι ειδήσεις
Επιχειρήσεις
Αγορές
Οικονομία
Επικαιρότητα
Χρημ. Ανακοιν.
DJ Ελληνικά
Video News
 
ΞšΞ΅Ο†Ξ¬Ξ»Ξ±ΞΉΞΏ
Διαβάστε σήμερα στο Κεφάλαιο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Αναδιάρθρωση ante portas στις ιχθυοκαλλιέργειες
Επί τάπητος ο σχεδιασμός ανά εταιρεία. "Κλειδί" οι Γ.Σ. των μετοχών. Υπό πτώχευση η Δίας. Το επόμενο δίμηνο οι οριστικές αποφάσεις για τον κλάδο.
ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Τα μεσανατολικά "χαρτιά" της Ρωσίας στην ουκρανική κρίση
Τα "χαρτιά" που επιχειρεί να χρησιμοποιήσει η Μόσχα είναι οι χώρες-πυλώνες της αμερικανικής τάξης πραγμάτων στη Μ. Ανατολή.
ΔΙΕΘΝΗ
Σκωτία: Στην "κόψη" το δημοψήφισμα για ανεξαρτησία
Υποχώρηση του "Όχι" και άνοδος του "Ναι" ενόψει του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας.

Economist: Αναδιατάσσεται το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα

Η αισιοδοξία για ανάκαμψη δεν "περνά" στους ψηφοφόρους, σχολιάζει το βρετανικό έντυπο.

Οι παγίδες της δήλωσης που οδηγούν σε λάθη

Πως μπορούν οι φορολογούμενοι να γλυτώσουν ταλαιπωρία και πρόστιμα.

Γιατί οι αναλυτές θεωρούν ευκαιρία τη διόρθωση στο Χρηματιστήριο

Θα μπορούσε η διορθωτική κίνηση που ξεκίνησε στη Λεωφόρο Αθηνών να θεωρηθεί μεσοπρόθεσμη επενδυτική ευκαιρία;

Eurobank: 25-29 Απριλίου η δημόσια προσφορά στην Ελλάδα

Η Τιμή Διάθεσης δεν θα είναι κατώτερη των 0,30 ευρώ.

Επενδύσεις $12 δισ. στην Κίνα σχεδιάζει η General Motors

Στοχεύει σε αύξηση της παραγωγής της κατά 65% έως το 2020.

ΗΠΑ: Αντιδράσεις για τον πετρελαιαγωγό Keystone XL

Μεταξύ διασταυρούμενων πυρών ο Barack Ομπάμα.

Μέλος της κινεζικής ελίτ στο στόχαστρο έρευνας για διαφθορά

Ο Πρόεδρος της Κίνας φαίνεται να... ξαναγράφει τους κανόνες του "παιχνιδιού".

Σαντορίνη: Σοβαροί τραυματισμοί από αυτοσχέδιο βαρελότο

Στην εντατική η μία τραυματίας. Δύο συλλήψεις από την αστυνομία.
Τις επόμενες εβδομάδες θα τεθεί στη βάσανο των αγορών για ακόμα μία φορά η τεχνολογική επανάσταση των τρισδιάστατων εντυπώσεων ή 3D printing. Τεράστιες οι προοπτικές, αλλά εξίσου μεγάλες οι προκλήσεις για τη νέα τεχνολογία.
Τα
Ο Carl Icahn, ο Bill Ackman, ο Nelson Peltz καθώς και άλλοι ακτιβιστές επενδυτές μάλλον αποδεικνύονται ο καλύτερος φίλος του μετόχου. Οι μετοχές των εταιρειών που βρέθηκαν στο στόχαστρο ακτιβιστών επενδυτών από το 2009 έως το 2013 ενισχύθηκαν 48% κατά μέσο όρο.
Κίνα: Μια εύθραυστη αγορά ακινήτων έδειξε το ΑΕΠ
Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία για το ΑΕΠ που ανακοίνωσε η Κίνα ήταν καλύτερα των εκτιμήσεων και ελπιδοφόρα για την απασχόληση, εμφάνισαν μια αδύναμη αγορά ακινήτων με αβεβαιότητα για το μέλλον.
Η κρίση στην Ουκρανία έχει οδηγήσει όλους τους στρατηγικούς φορείς χάραξης πολιτικής στην Ευρώπη, να την παρακολουθούν με προσοχή. Ένα ερώτημα που αποτυπώνεται ήδη είναι εάν οι περικοπές στους ευρωπαϊκούς προϋπολογισμούς άμυνας έχουν προχωρήσει πολύ.
Ο Putin έχει επανειλημμένα υποτιμήσει τον παράγοντα του λαού και τη θέλησή του. Αυτές τις μέρες το τεράστιο πλεονέκτημα της ρωσικής ισχύος μπορεί να επιτρέψει στο Κρεμλίνο να κερδίσει τον έλεγχο τμημάτων της Ουκρανίας, αλλά η "νίκη" επί του λαού είναι μια πολύ πιο περίπλοκη υπόθεση.
Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Tony Abbott οικοδομεί μια ισορροπημένη, βιώσιμη πολιτική στην Ασία για τη χώρα του. Ένας πρωθυπουργός ο οποίος τυγχάνει αδικαιολόγητα μικρής προσοχής στην Ευρώπη, ο Abbott τελικά ξεφεύγει από τη σκιά του προκατόχου του, Kevin Rudd.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Ζούμε σε μία καταπληκτική χώρα. Που αλλού θα συνέβαιναν αυτά που συμβαίνουν εδώ; Κατηγορούμενοι για τα στημένα του ποδοσφαίρου και άλλοι παράγοντες της στρογγυλής θεάς διεκδικούν την εκλογή τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές! Και το πιο αστείο; Θα βγουν και μάλιστα με τα τσαρούχια! Ετοιμαστείτε για γλέντια. Να σας απαγορεύουν την είσοδο σε μία πόλη γιατί δεν προσκηνύσατε τον μπλε παπαγάλο, το σύμβολο της ομάδας. Σε μία αστεία χώρα, συμβαίνουν αστεία πράγματα. Κι έπειτα μας φταίει η Μέρκελ...
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
Έχουμε γράψει πολλάκις πως η ανθρώπινη βλακεία και η μανία των Ελλήνων πολιτικών προς κάθε είδους σοσιαλισμό και φορολογία είναι ανίκητα. Τέσσερα χρόνια μετά τη χρεοκοπία η κυβέρνηση προσπαθεί να βγει από το αδιέξοδο, αυξάνοντας τους φόρους στα συνήθη φορολογικά υποζύγια που δεν μπορούν να αποφύγουν την φορολογία. Έχουμε επίσης πολλάκις αποδείξει πως η αύξηση της φορολογίας δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη αύξηση των εσόδων και πως ενίοτε σημαίνει μείωση εσόδων και ουδέποτε δεν οδηγεί στην ανάπτυξη και στη δημιουργία θέσεων εργασίας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ
Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών γίνεται για έναν και μόνο σκοπό. Για να διασφαλιστούν οι καταθέσεις. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος. Και όπως έχουμε ξαναπεί, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό διαγράφονται οι μέτοχοι και μετά σειρά έχουν οι πιστωτές της τράπεζας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ
Πριν 20 χρόνια, για πρώτη φορά, οι θάνατοι ήταν περισσότεροι από τις γεννήσεις κατά 25 άτομα. Τρομάξαμε… αλλά το ξεχάσαμε. Το 2000 είχαμε 1800 θανάτους πάνω από τις γεννήσεις αλλά το προσπεράσαμε. Σήμερα η διαφορά φθάνει τις 17.000!!! Είναι άραγε άσχετο το γεγονός ότι στο 2013, εκτός του 1.500.000 ανέργων, φθάσαμε στους 405.000 εργαζόμενους με μισό μισθό και τετράωρη εργασία;
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Με τί κριτήριο θα ψηφίσετε στις ευρωεκλογές;
Την πορεία της Ευρώπης
Τη διασφάλιση της κυβερνητικής σταθερότητας
Την αποδόμηση της κυβερνητικής σταθερότητας
 
Αποστολή δελτίων τύπου στο
pr@capital.gr
Ακολουθήστε το Capital.gr
Spreads
CDS
 
ΧώραSpreadΜεταβολή
Ελλάδα 454 0,00
Πορτογαλία 222 0,00
Ισπανία 157 0,00
Ιταλία 160 0,00

CapitalAuto

Το μέλλον πέρασε μια βόλτα

Το μέλλον πέρασε μια βόλτα

Λες και γυρίσαμε 20 χρόνια πίσω όλα τα αυτοκίνητα μας φαινόντουσαν πολύ κοινά και πολύ συμβατικά. Στην πραγματικά μάλλον συνέβη το αντίθετο μιας και το i3 μας μετέφερε στο μέλλον.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση

PUBLIC - Πολιτισμός - Τεχνολογία

Τηλεόραση και οικογένεια

Τηλεόραση και οικογένεια

Δυο περίεργα φαινόμενα αποτελούν τον πυρήνα δυο βιβλίων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Η οικογένεια και η (ελληνική) οικογένεια. Αντε να βρεις άκρη...

COMEDIE FRANCAISE

Μια άλλη ΄Αντιγόνη΄

Μια άλλη ΄Αντιγόνη΄

Η Comedie-Francaise είναι ένα ιστορικό θέατρο της Γαλλίας, γνωστό σε όλο τον κόσ΅ο για τις άρτιες παραστάσεις του, που ιδρύθηκε από τον Λουδοβίκο τον ΙΔ΄ το 1680.
αφιέρωμα υγεία - Κεφάλαιο
Πασχαλινές αποδράσεις στη Νέα Υόρκη
Ο Καμίνης στην Αρβανιτάκη και ο... επιχειρηματίας από την Καστοριά στον Βοσκόπουλο
Από την Prada έως τη Λιάνα Βουράκη
Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθύνης
Το Capital.gr παρέχει μόνο το μέσο για την προβολή ή σύνδεση άλλων δικτυακών τόπων ή διαφημίσεων και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ορθότητα των διαδικτυακών αυτών τόπων ή διαφημίσεων.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση εκτός αν υπάρχει σχετική αναφορά στο ότι είναι "REAL TIME". Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft. Οι τιμές spot των ισοτιμιών και των μετάλλων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα των διεθνών αγορών προέρχονται απο την εταιρεία Inforex, εκτός αν αναφέρεται διαφορετική πηγή.