Δευτέρα, 08-Οκτ-2018 14:47

Τη στήριξη του Μ. Καχριμάνη για την Περιφέρεια Ηπείρου ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15.21

Τη στήριξη του Αλέξανδρου Καρχιμάνη και όλων των νυν Περιφερειαρχών οι οποίοι εξελέγησαν με τη σημαία της Ν.Δ ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Άρτα και Πρέβεζα.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ, παράλληλα, επανέλαβε την πρόθεσή του να μην εμπλακεί το κόμμα ενεργά σε χρίσματα αναφορικά με τις υποψηφιότητες των Δήμων ανά την Επικράτεια, παρότι εξήρε το έργο, ερωτηθείς σχετικά, του νυν Δημάρχου Άρτας, Χρήστου Τσιρογιάννη.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Μητσοτάκης, ξεκαθάρισε ότι η Ν.Δ δεν πρόκειται να κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ακόμη και εάν αυτή φθάσει στη Βουλή επί των ημερών του, διευκρίνισε πάντως πως όσο πιο πολλά βήματα στην κατεύθυνση υλοποίησης της συμφωνίας, γίνουν από τους γείτονες, τόσο πιο δύσκολη θα είναι η ανατροπή της.

Σε ό,τι αφορά τη Συνταγματική Αναθεώρηση, την χαρακτήρισε "καταδικασμένη να αποτύχει" βάσει του τρόπου που κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για "εργαλειοποίησή της" ενώ επισήμανε πως για τη Ν.Δ , Συνταγματική Αναθεώρηση χωρίς να κριθεί αναθεωρητέο το άρθρο 16 που αφορά στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, δεν υπάρχει.

Σε ό,τι αφορά το άρθρο 3, περί διαχωρισμού Εκκλησίας- Κράτους, μίλησε για "τεχνητό" διαχωρισμό που αφορά μόνον αριστερόστροφους εντός του ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι δεν κρίνει ότι θα πρέπει να είναι αναθεωρητέο.

Διαβάστε ακόμα για: